Testosterone Enanthate (GM Pharmaceuticals) 10 ампули

  • Код на продукта: 10 ампули 250mg/ml
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 80.00 лв

Testosterone Enanthate (GM Pharmaceuticals) - това е доста мощен стероид с анаболна и андрогенна активност, произведен от фармацевтичната компания GM Pharmaceuticals. В сърцето му е вещество тестостерон енантат. Основната област, в която може да се използва ефективно е спортът, той може да се използва ефективно в бодибилдинга, триатлона, вдигането на тежести и други дисциплини.

 

  • Целите на прилагането му са набор от мускулна маса и увеличаване на производителността на енергия. Той също така има и други положителни ефекти (изпомпва мускулите, подобрява функциите на ставите, и т.н.), които са значими и полезни за един спортист.

 

Описание на Тестостерон Енантат от GM

 

Активното вещество, се появи в средата на XX век, и в началото на 50-те години. Тогава енантат естер с тестостерон е първият и единствен маслен стероид със забавено действие за спортисти, така той придоби завидна популярност. Той е популярен и до днес, на не по-малка и по-голяма степен, и всичко това благодарение на големия брой от разнообразие на положителни ефекти, както в спорта така и в други области.

 

По-специално, Тестостерон Енантат GM Pharmaceuticals може да прояви следните благотворни ефекти върху физическата форма на един спортист:

 

Голямо увеличаване на мускулната маса

Бързо увеличаване на производителността на енергия

Подобряване на ставните функции (осъществимо е поради задържане на вода)

Стимулиране на бързото възстановяване на организма

Силен ефект от изпомпване на мускулите

Подобряване на цялостната жизненост, и повишено желание за тренировка

 

 

Този стероид в зависимост от хормоналния метаболизъм може да прояви своята активност чак след 2-3 седмици (средно петнадесет дни, не повече). Между другото, тази функция елиминира нуждата от честото прилагане на инжекции (обикновено инжекциите с активната съставка се поставят веднъж за цяла седмица).

 

Ние също трябва да се отбележим, че описания стероид не се препоръчва за нежния пол. Фактът, че Тестостерон Енанатат склонни към достатъчно силен андрогенен ефект, който ако се прилага от жени може да доведе до маскулинизация (външен вид на вторични полови белези на мъжкия пол върху женско тялото, акне и т.н.)

 

  • В какви условия да го съхраняваме? Кутийката с ампулите съхранявайте на тъмно и сухо място при температура не по-висока от стайна. Също така, като предпазна мярка се уверете, че той е далеч от достъпа на домашни любимци и деца.

 

Стероиден цикъл с Тестостерон Енантат

В спортната практика този анаболен стероид може да се използва солово или в комбинация с други стероиди като параболан или метан, за да се повиши ефективността на процеса. Основната цел на използването му обикновено е покачване на мускулна маса и увеличаване на производителността на енергия.

 

  • Дозировка тестостерон енантат GM Pharmaceuticals, се препоръчва в доза от 250-500 мг (максимална доза, която може да се достигне е 750-1000 мг) на седмица. Той действа за дълго време (около 15 дни), и следователно необходимостта от чести инжекции, не се изисква. Обикновено се прилага веднъж седмично, в продължителността средно 7 седмици. Такива обеми на приложение е достатъчно да се постигнат значително увеличаване на показателите на мускулна маса, сила и голяма енергия.

 

 

● Между другото, дозата (Тестостерон Енантат), която е необходима за въвеждане лесно се изчислява. Защото той е в удобна концентрация от активното вещество (250 мг / мл), така че проблеми не трябва да възникнат: за получаване на минималната препоръчителна доза (от 250 мг) трябва точно 1 ампула от препарата или 500мг – 2 ампули и т.н.  В резултат на това няма как да допуснете грешка при дозировка.

 

Важно: За да се подобрят спортните показатели при спортиста с използването на Тестостерон Енантат от GM Pharmaceuticals е нужно комбинирано приемане с други анаболни стероиди. С какви стероиди може да се комбинира ефективно? Вариантите са много. Изборът на определената комбинация зависи от вашите цели, опит и финансови възможности.

 

 

Така че, за да получите по-голяма мускулна маса чрез използване на GM Pharmaceuticals Тестостерон Енантат може да се комбинира с въвеждането на Parabolan. Дозите, използвани са: Тест. Е - 500 мг на седмица (за 7 седмици), Тренболон - 200 мг на седмица (6 седмици). С този цикъл може да се наложи някаква помощ от Proviron (от 2 седмици след края на цикъла), Tamoxifen (след цикъла) също така можете да купите Прегнил ( два пъти по 5000 еденици)

 

Ако се стремите да получите по-добра мускулна маса, за тази цел, можете да използвате едновременно прилагане на лекарството със стероида Naposim и Stromba.  Дози: Тест. Е - около 250-500 мг на седмица, стромба - около 40 мг на ден, напосим - 40-50 мг на ден. Метанът се прилага в началото, а станозолол в изхода. Допълнителни средства трябва да се използват, като антиестроген Тамоксифен или Proviron.

 

 По принцип, ако искате да разберете повече за инжекционните стероиди като цяло, е силно препоръчително да посетите нашия форум. Там можете бързо да се свържете с консултантите на Anabol.bg (майстор на спорта по вдигане на тежести, спортен лекар и т.н.) и да получите полезни съвети и разумни препоръки.

 

 

Факти и мнения за Test E - GM Pharmaceuticals

Тестостерон енантат естер се радва на голямото търсене в спортната практика. Ето защо, факти и мнения за този стероид могат да се намерят лесно. Като цяло, след като разгледате отзиви за тестостерон енантат в нашия форум, също така е на разположение интернет страницата ни, с описанието на дадения стероид. Там също можете да откриете коментари от доволни и недоволни клиенти и да направите вашата преценка.

 

Също инструкции и коментари показват, че този анаболен андроген, е снабден с голям брой положителни свойства, които могат да бъдат полезни и извън спорта. Така че, той може да допринесе за мускулна печалба, увеличаване на енергията, има ефект на изпомпване и подобряване на цялостната жизненост и функцията на ставите. Всичко това е изключително полезно за един спортист, който се грижи за физическото му състояние.

 

Купете тестостерон енантат на изгодна цена

Първо нашите посетители ценят най-много цената за продукта Тестостерон Енантат. Ние се опитваме да направим нашите цени, достъпни за всички. Освен това, в нашия уебсайт присъства системата за отстъпки, при което позволява да се спестят пари ако направите големи поръчки ( Повече информация за процентите при голяма поръчка можете да намерите в „FAQ-Въпроси”.

 

Второ, ако решите да направите поръчка, може да не се тревожите за безопасността на вашите лични данни. От съображения за сигурност, ние инсталирахме надежден SSL-сертефикат , който предпазва и осигурява пълна анонимност на работа.

 

Трето, нашата доставка е комфортна и надеждна а нашите клиенти. Ако направите поръчка на Тестостерон енантат GM, той най-скоро ще дойде в най-близкия спедиторски офис (доставка се извършва на територията на Република България). Също така може да не се тревожите за безопасността на стоките, защото ние внимателно преди експедиране, опаковаме всеки пакет .

 

Четвърто, ако вече избрахте нашия магазин да си купите тестостерон енантат можете да бъдете сигурни в оригиналноста на продукта. Фактът, че всички фармакологични средства за продажба, ние получаваме "от първа ръка", т.е. от фирми и производствени предприятия. 

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: GM Pharmaceuticals, Тестостерон, Тестостерон енантат, 10ампули,