Trenbolone Acetate 100 (Biotech Beijing) Тренболон Ацетат флакон

  • Код на продукта: 10 мл флакон
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 52.00 лв

Trenbolone Acetate е препарат тренболон ацетат от Biotech Beijing Pharmaceuticals (за по - кратко просто BBP). Той е бързодействащ и мощен анаболно-андрогенен стероид. Той се произвежда на маслена основа и е предназначен за интрамускулно приложение.

 

Като допинг спортистите го използват ефективно, за да постигнат качествен мускулен растеж, увеличаване на здравината, повишаване на издръжливостта и изгаряне на мазнините.

 

Важно: това е оригинален продукт на Biotech Beijing. Можете да проверите автентичността му на официалния уебсайт (http://beijingpharmaceuticals.com/), като използвате кода за проверка, разположен върху кутията на продукта. Също така ще можете да се уверите, че кодът за сигурност е уникален, защото има брояч, който записва и показва колко пъти е бил проверен определен идентификационен номер.

 

Ако направите покупка в нашия онлайн магазин, след като проверите, ще получите подобен положителен отговор от официалния сайт на компанията !

 

 
Подробности за свойствата на Trenbolone Acetate 100

 

 
През втората половина на миналия век на пазара на фармацевтичните продукти се появява тренолбон. Първоначално стероидът е предназначен изключително за медицинска употреба. Неговите естери, включително ацетатът, който е активното вещество на това лекарство, са използвани във ветеринарната медицина и традиционната медицина.

 

 

Например, те са били използвани (и вероятно продължават да бъдат), за да се увеличи апетитът и теглото на добитъка. Структурно, Тренболонът Ацетат от Биотеч e производен на нандролона, който обуславя повечето свойства на лекарството. Той също не се ароматизира, но е способен да активира прогестинови рецептори, които могат да доведат до идентични естрогенни странични ефекти: нарушено либидо, гинекомастия и други.

 

Стероиден профил на Trenbolone Acetate 100, произведен от Biotech Beijing: анаболен индекс - 400% от този на тестостерона, андрогенен индекс - 200% от този на тестостерона; продължителност на активността - до 2-3 дни, полуживот - около 1-2 дни, време за откриване - от 1.5 до 2-3 месеца. Какъв е положителният ефект от употребата на Тренболон от BBP?

 

Първо и преди всичко, той допринася за качествения растеж на мускулите без задържане на вода и натрупване на мазнини, а също така изгаряне на мазнините, увеличаване на здравината, повишаване на ефективността, подобряване на релефността и твърдостта на мускулатурата и дори повишаване на сексуалната активност.

 

Неговият положителен ефект е пряк и косвен (поради повишаване на концентрацията на инсулиноподобен растежен фактор-1 и намаляване на нивото на кортизола). Страничният ефект на лекарството може да бъде прогестогенен или андрогенен. Възможни са ( при злоупотреба и предразположеност на самия организъм ) усложнения, като нарастване на агресията, безсъние, омазняване на кожата, окосмяване на лицето, мъжко тяло.

 

 Също така е възможно да се получи кашлица, която по правило преминава сама по време на курса. Като цяло, тренболонът ацетат остава сравнително безопасен стероид, ако се спазват общите препоръки за употреба на препарата.

 

Условия на съхранение: Съхранявайте затворен препарата при температура не по-висока от стайната (не повече от 25-27 ° C), далеч от достъп на деца или домашни любимци и го предпазвайте от слънчева светлина и влага.

 

 
 
Стероиден цикъл с Тренболон ацетат от Biotech Beijing

Като спортен препарат този продукт се използва в дългосрочни курсове ( за периоди от 6-8 седмици ) и поради краткосрочна му активност се налага често, системно инжектиране ( на всеки 2 дни ). Работната доза на лекарството се избира индивидуално.

 

За средно напреднали спортисти се препоръчват 50-100 mg (75 mg) през ден, като инжекциите трябва да се правят през първата половина или в средата на деня.

 

  • По-високите дози са свързани с риск от изместване на стероидния ефект в посока на странични ефекти.

 

Основният начин за прилагане на Тренболон Ацетат от Биотеч за развитие за увеличаване на физическите способности е в комбинирани курсове. Ефирите на трена (жаргонно съкращение) ефективно се комбинират с повечето дневни локални стероидни хормони.

 

 Разбира се, има изключения. Например, той не трябва да се комбинира с продуктите на нандролон и оксиметолон, но въпреки това се срещат и подобни относително безопасни комбинации.

 

Нека да разгледаме някои примери:

● 1. За хора, които вече имат опит със спортната фармакология и целят изсушаване – комбинация с тестостерон пропионат и оксандролон. Дозите могат да варират, но средното ниво не надвишава 100 мг на всеки 2 дни (пропионат), 75 мг всеки 2 дни (ацетат) и 40-60 мг на ден (Анавар). Като терапия след курса вземете кломифен цитрат по 50-100 mg на ден (за около 3 седмици).

 

 
 
● 2. Също така за изсушаване – комбинация с  тестостерон пропионат и кленбутерол. Дозите обикновено са по-малки от 100-150 мг на всеки 2 дни (пропионат), 100 мг всеки 2 дни (ацетат) и 120 микрограма на ден (клен, използването на които се придружават от използването на 2,1 грама на кетотифен на ден). След курсова терапия: кломифен цитрат - 100-150 mg на ден (в продължение на 3 седмици).

 

 

● Забележки: Препоръчваме Ви да посетите раздел "Стероидни цикли" в нашия онлайн магазин. Тук можете не само да научите ефективни комбинации от анаболни-андрогенни стероиди, но и да ги прегледате или пък поръчате с няколко кликвания на мишката; Регистрирайте се във форума на Anabol.bg. Тук можете да намерите отзиви "от първа ръка" или да получите индивидуални съвети.

 

Тренболон Ацетат от Биотеч: Ревюта на спортисти

 

 
Прегледите в интернет за Trenbolone Acetate 100 са все още рядкост, тъй като препаратът е сравнително отскоро на вътрешния пазар. Съдейки по няколко доклада, лекарството е първо - качествено и второ - работещо. Могат да бъдат намерени оплаквания за болезнеността на инжекциите, но те са по-скоро изключение от правилата, отколкото често срещан проблем.

 

 

● Забележка: Всеки човек има уникална толерантност към активните вещества на различните препарати, така че няма да спорим, че Тренболона от Биотеч ще бъде ефективен във вашия конкретен случай. Но ако по-рано не сте имали проблеми с тренболон-етерите, тогава няма никакво съмнение, че трябва да изберете този стероиден препарат.

 

Ние, от своя страна, даваме гаранции за произхода на онова, което предлагаме. Anabol.bg работи директно с много производствени фирми и сътрудничи само с доверени доставчици!

 

Откъде да купим Trenbolone Acetate 100?

 

 
След като сте на онлайн магазин Anabol.bg, вие вече знаете отговора на този въпрос. Тук клиентите са осигурени с високо качество на обслужване за закупуването на спортна фармакология в широк диапазон. Имате голям избор от спортни продукти за различни цели – от нарастване на мускулната маса до изгаряне на излишните мазнини.

 

 

 
 
● Но нека да видим по-подробно защо наистина си струва да купите Trenbolone Acetate именно от нашия сайт:

 

 

Защото е удобно. Интернет магазинът е на разположение денонощно. В крайни случаи можете да поръчате чрез емайла. Ние работим глобално. Доставките се извършват в големи и малки градове в цяла Европа. И поръчките пристигат възможно най-бързо. По правило, на следващия ден след поръчката (важи за България). Няма да губим времето ви!

 

Защото е печеливша. Цена, която можем да предложим е много достъпна. Освен това можете да получите бонус към поръчката си благодарение на системата ни за отстъпки: хубав подарък, отстъпка в проценти, безплатна доставка. Също така ще можете да спестите пари, ако поръчате от текущите промоции или пък участвате в някои томболи!

 

Тъй като е надеждно. Внедрили сме цялостна система за сигурност, която осигурява конфиденциалност на сайта: модерна анти-DDoS и SSL връзка. Никой няма да знае за направената поръчка, ако Вие самия не споделите. С други думи, гарантираме защитата на поверителните данни, предавани от клиента!

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: Параболан, , Тренболон, Параболан, Тренболон, Trenbolone, Acetate, 100, (Biotech, Beijing), Тренболон, Ацетат, флакон, Trenbolone Acetate 100 (Biotech Beijing) Тренболон Ацетат флакон