Изчерпано количество
 • Tritrenbolic (GEP) тренболонов микс 150mg в ампула
 • Tritrenbolic (GEP) тренболонов микс 150mg в ампула
 • Tritrenbolic (GEP) тренболонов микс 150mg в ампула
 • Tritrenbolic (GEP) тренболонов микс 150mg в ампула
 • Tritrenbolic (GEP) тренболонов микс 150mg в ампула

Tritrenbolic (GEP) тренболонов микс 150mg в ампула

  Изчерпано количество
 • Tritrenbolic (GEP) тренболонов микс 150mg в ампула
 • Tritrenbolic (GEP) тренболонов микс 150mg в ампула
 • Tritrenbolic (GEP) тренболонов микс 150mg в ампула
 • Tritrenbolic (GEP) тренболонов микс 150mg в ампула
 • Tritrenbolic (GEP) тренболонов микс 150mg в ампула
 • Код на продукта: 10 ампули 1ml/150mg
 • Наличност: В НАЛИЧНОСТ
 • Цена: 80.00 лв

Tritrenbolic - това е невероятно мощен анаболен и андрогенен стероид (500% анаболен андрогенен капацитет и 400 процента ендогенен тестостерон), произведен от Gep. Вещество има активност - около 14 дни.

 

Съвсем наскоро, компанията General European Pharmaceuticals обнови дизайна на своите продукти, опаковки, както и е добавената системата за проверки на автентичността на продукта. Системата за инспекция се базира на въвеждането на код за защита на офцициялната им интернет страницата. Кодът може да се намери под защитен слой върху етикет, който е залепен в страничната част на кутията.

 

Когато изтриете защитния слой и въведете кода за потвърждение (въведете тук - http://ge-pharma.net/?page_id=15), за да се уверите, че стероидът закупен от нас е оригинален:

 

 

Tritrenbolic 150 от GEP: Описание на продукта

В основата на този стероид са три ефективни тренболонови естера - тренболон ацетат, тренболон енантат и тренболон Hexahydrobenzylcarbonate. Тренболонът микс се появява за първи път на пазара през 2004та година. За първи път е пуснат от прословутата компания British Dragon. В наши дни такъв вид тренболон се произвежда и от други популярни спортни фармацевтични компании включително и GEP.

 

Тренболон ацетат има най-бързи действия (дейност - от 1 до 3 дни). Зад него е тренболон енантат. Това е дълго действащ стероид, 10 до 14 дни, който насърчава бързо увеличаване на мускулната маса, сила, IGF-1, либидо, както и много други фактори. Третият е Trenbolon Hexahydrobenzylcarbonate (период дейност - 14 дни). Този естер увеличава количеството на чистата мускулна маса на спортиста, осигурявайки максимална здравина на мускулите, либидо, IGF-1, изгаря мазнините и намалява кортизола.

 

Като цяло цикъл с Tritrenbolic е в състояние да се покажат следните положителни характеристики и ефекти, които ще бъдат полезни не само в спорта, но и извън него:

 

● Много бързо повишаване на силата и издръжливостта;

 Повишаване на нивото на IGF-1;

 Максималното увеличение на мускулната маса;

● Изгарянето на мазнините, като същевременно се съчетава със спортна диета;

 Повишено либидо и намаляване на кортизола, свързващ половите хормони, по време на цикъла.

 

Но е необходимо да се разбере, че Tritenbolic GEP също може да характеризира някои странични ефекти. Най-честите от тях - повишeно кръвното налягане, проблеми със съня, повишена нервна възбудимост. Плюс това, в някои случаи, може да причини смущения като заболявания причинени от прогестогенна активност: гинекомастия, увеличаване на мазнините. За да се избегнат се препоръчва да се използват помощни фармакологични средства, по-специално анти естрогени като Proviron.

 

Важно е да се каже, че Trenbolon MIX от GEP се дължи на високото андрогенна активност и андрогенни странични ефекти и не се препоръчва да се използва от момичета спортисти. По-специално ако жените използват този стероид могат да страдат от маскулинизация. Това явление е развитието и натрупването на вторични мъжки полови белези от женските представителни.

 

 • И не забравяйте, че съхранението на ампулите трябва да се извършва при стайна температура на място, където е защитено от слънчева светлина и влага.

 

Как се приема TriTrenbolic GEP?

Най-често този силен анаболен и андрогенен стероид се използва за покачване на чиста мускулна маса, повишаване на тонуса и силовите показатели. Освен това, прилагането му може да се проведе индивидуално или в комбинация с други фармакологични агенти (това се прави, за да се увеличи ефикасността на процеса).

 

По-специално, за по-големи печалби откъм сила и мускулен процент Tritrenbolic 150 може да се комбинира със Сустанон. На изхода от цикъла може да включите таблетки станозолол или тестостерон пропионат, съответно 40 мг на ден, и 100 мг на ден и, за да се сведат до минимум страничните ефекти използвайте Провирон.

 

 

 По принцип се препоръчва дозата от Tritrenbolic да е 300-400 мг на седмица (за да се поддържа висока концентрация на активната съставка е необходимо да се поставят две инжекции на седмица, например 150 мг понеделник и 150 мг четвъртък). Цикълът с микс от тренболон продължава средно шест до осем пълни седмици.

 

Важно е да се отбележи, че този продукт е с доста висока и умерено удобно концентрация на активното вещество - 150 mg / 1 ml, което прави лесно да се изчисли дозата. По този начин, за приложение на препоръчителната доза от този комбиниран продукт в 300мг трябва да приложите точно две ампули на седмица.

 

Ако имате желание да научите повече как се използва Tritrenbolic моля посетете нашия форум. Там можете да говорите със съветници на магазин Anabol.bg (майстор на спорта по вдигане на тежести, опитен треньор по културизъм, професионален спортен лекар) и да получите отговори на всички ваши въпроси.

 

Факти и мнения за Trentrenbolic GEP

Ако искате да разберете какво мислят хората за това лекарство можете да посетите нашия форумен ресурс. Ние никога не поставяме пречки пред посетителите, с други думи, позволяваме на всички свободно да споделят мнения и опит и да обсъдят качеството на всички фармакологични средства, използвани в областта на спорта. Следователно, липсата на полезна и важна значима информация "от първа ръка" в нашия форум съществува в изобилие.

 

След преглеждане на мненията на клиентите може да научите, че тази смесица от тренболон е изключително мощна комбинация със забележителен ефект. В същото време се описва, че той работи дълго и равномерно (дейност тренболон микс - около 14 дни).

 

Също така, след като разгледахме доста мнения за Tritrenbolic 150 GEP, можем да заключим, че стероида добре се комбинира с други лекарства от категория анаболни стероиди. Например, за да се придобие по-голяма мускулна маса може да се комбинира с метан, за да увеличите силата и растежа на мускулите - със станозолол и тестостерон пропионат и т.н.

 

Между другото, поради риска от странични ефекти на това лекарство не се препоръчва за употреба при жени атлети. Според експерти жените може да се сблъскат с маскулинизация. Това явление е развитието на вторични полови белези от мъжки тип (промени в тона на гласа, задълбочаване на глас, повишена агресия, и така нататък).

 

Поръчка на Tritrenbolic на достъпна цена!

В нашия сайт можете да си поръчате не само тази смесица от тренболон, но и много други спортни продукти безопасно, бързо и изгодно.

 

Нека започнем с това, че по виртуалните рафтове на Anabol.bg са представени фармакологични средства само от оригинална продукция. Това означава, че ако си купите Tritrenbolic от нашия магазин, вие няма да имате съмнения относно неговата автентичност. Всички препарати, включително и този, ние доставяме "от първа ръка", а именно само от производтсвени фирми без участието на трети лица.

 

Плюс това, вие можете да си купите този тренболон микс с удобна, бърза и надеждна доставка. Вашата покупка на стероиди може да бъде изпратена във всеки град на Република България, както и във всяка друга страна в Европа.

 

Така че, ако решите да направите поръчка на стероиди при нас, не е нужно да се притеснявате за тяхната безопасност. Всички медикаменти са внимателно опаковани в пакет + опаковъчна хартия и се закопчават с лента. Имайте предвид също, че ако използвате нашия сайт, можете да спестите и пари.

 

По-специално, цена Tritrenbolic GEP може да намалее поради специална система за отстъпки. Също така, ние редовно извършваме различни промоции и продажби, което прави цените по-достъпни за всички посетители. Нашият сайт работи денонощно. Това означава, че вече няма нужда да се притеснявате за безопасно място за пазаруване в удобно време. През деня, през нощта или рано сутринта ние винаги ще приемем вашата поръчка.

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: Параболан, , Тренболон, Параболан, Тренболон, Tritrenbolic, (GEP), тренболонов, микс, 150mg, ампула, Tritrenbolic (GEP) тренболонов микс 150mg в ампула