Boldaver (Vermodje) Болденон - флакон 10мл.

  • Производител: Vermoje Moldova
  • Код на продукта: 200mg/ml 10ml
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 65.00 лв

Boldever е анаболен стероид, с активно вещество болденон ундециленат. По анаболните  му характеристики е андогенен тестостерон, но за разлика от други препарати андрогенната му активност е намалена до 2 пъти.

 

Ефектът от този стероид изразява качествен разтеж на мускулна маса и то до 15 дневен срок, силно увеличава апетита, както и значително увеличава количеството на червени кръвни телца. И в резултат на това се получава - засилено снабдяване с кислород до мускулите и увеличение на кръвоснабдяването.

 

Ефектът от Boldever (Vermodje) е сравнително бавен, но сигурен, така че не очаквайте бързи резултати. Сам по себе си, цикъл с този препарат трябва да бъде дълаг, и тогава ефектът от него ще надвиши всичките ви очаквания.

 

 

Boldever: Описание на продукта

Историята на лекарството започва през 1950, когато активното вещество е открито и  синтезирано от фармацевтична компания Ciba и е предназначено за клинична употреба. Но основното му приложение и неговото широко търсене получи заради ветеринарната медицина, за подобряване на апетита и теглото на различни видове животни, от пилета до едър и рогат добитък. След известно време, навлиза и в спортната фармакология, той наистина е много оценяван от спортисти заради анаболните му свойства, който практически нямат странични ефекти. Днес е значително популяре в спортове като вдигане на тежести и културизъм.

 

Молекулярната структура на Болденон ундециленат е проектирана така, че лекарството се освобождава за дълго време и работи в продължение на 15-25 дни. Той е почти идентичен с метандиенон, но се различават само по местоположение на ундециленарната естерна група. Но поради този ефект на Boldever Vermodje е много по слаб и не е токсичен за черния дроб.

 

Друга особеност на препарата - способността да стимулира синтеза на червени кръвни клетки. Техният брой е пряко свързан с ефективността и продължителността на мускулите. Стероида е слабо ароматизиран и не взаимодейства с ензима 5-алфа редуктаза, което го прави по-отношение на качество и цена още по популярен.

 

Също така, препарата възстановява азотния баланс в организма, и подобрява усвояването на синтеза на протеини. Мускулната маса като качество, ще се запази за дълго време. За да използвате това лекарство, като допинг преди състезание е необходимо приема да бъде 5 месеца преди състезанието. Това е може би основният недостатък на стероида.

 

Инжекциония препарат причинява задържане на вода в тъканите. Отзивите във нашия форум за Boldever са позитивни относно качеството на продукта. Тъй като страничните му ефекти са най-често, омазняване на кожата, увеличава растежа на косата.

Необходимо е също да се пазите от фалшивия Boldever Vermodje. Повечето фалшиви продукти лесно да се идентифицират, бели опаковки и ниска цена. Самите стероиди като продукти са много сложни и трудни за производство, това ги прави не евтини. Условията за съхранение на продукта не се различава от необичайното, на сухо и тъмно място, далече от деца и домашни любимци.

 

При започване на цикъл с болденон може да придобиете до 8 кг мускулна. В комбинация с други стероиди, тази стойност може да се увеличи.

 

 

Как да приемате Boldever:

За атлети, оптималната доза е от 200 до 1000 мг на седмица, в зависимост от желаната интензивност на цикъла. Имайте предвид, че превишението на препоръчителната доза не води до увеличаване на мускулния растеж, но има пряко влияние върху честотата на странични ефекти. На редовни високи дози може да се развие гинекомастия при мъжете и при жените маскулинизация.

 

За жени, също е възможно да се използва лекарството поради ниския му андрогенен. Дозировка Boldever за жени не повече от 50-100 мг на седмица, и само много опитни спортистки могат да изберът по-висока индивидуална дозировка в зависимост от реакцията на тялото.

 

Инжектирането е рядко, веднъж седмично поради бавното активирането на активното вещество в организма. Boldever е много гъвкав и лесен за комбиниране с много препарати. Комбинирането с Stanox ( Станозолол ) или тестостерон би довело до по-бързото увеличаване на теглото и силата. В такива комбинации с стероида дозата се редуцира до 300-400 мг на седмица, станозолол доза от 50 мг на ден.

 

Един добър ефект се получава и комбинация с тренболон, което прави мускулите по-твърди и по-сухи. Цикъл във връзка с Winstrol или Primobolan дава отлична васкуларизация на суха мускулатура. Разбира се, всичко това се постига с подходяща диета и физически упражнения.

 

Ефектите от приема на Болденон
1. Комплект от много високо качество на чиста мускулна маса без мазнини.
2. Бързото увеличаване на мощността.
3. Увеличаване на издръжливостта по време на тежки тренировки.
4. Увеличаване на кръвоснабдяването.
5. Повишен апетит, повишена способност да се приема голямо количество храна.
6. Запазване на мускулната маса след спиране на приемат му.
7. Липсата на типичните странични ефекти.
Boldever: Мнения

От дългия период в форума, нашия онлайн магазин е натрупал голям брой мнения от широк спектър за лекарства и вещества. Ако проверите повечето страници, можете да прочетете много от прегледите за този медикамент и да говорите с хора, които имат опит в тази сфера. Повечето от спортистите са много доволни от резултатите и липсата на странични ефекти.

 

Отзиви Boldever спортисти казват, че резултатите като мускулна маса напълно се запазват, което е важно. Но е желателно да се спазва диета, тъй като лекарството значително повишава апетита.

 

Ако просто искате да започнете да използвате препарата, отзивите за Boldever, със сигурност ще ви помогнат да вземете правилното решение и да се определи вашата подходящата доза. Но не пренебрегвайте съветите на специалистите.

Ако вече сте използвали болдавер и искате да споделите впечатленията си, имаме удоволствието да ви поканим във нашия форум, за да споделите вашите критики и препоръки.

 

От къде да купя Boldever Vermodje  и каква е неговата цена ?

Нашият онлайн магазин работи на територията на България, и доставя спортни стимуланти дори и за най-отдалечените кътчета на страната. Можете да поръчате по всяко време, както и възможно най-скоро доставката ще бъде при вас.

 

Поръчка на Boldever във нашият онлайн магазин е лесна, надеждна и безопасна. Нашите доставчици гарантират качеството и ефикасността на лекарствата.

 

Може да си купите Boldever по-евтино, когато правите голяма поръчка, като следите нашата ефективна система за отстъпка. Чрез закупуване на продукти от нашия онлайн магазин, можете да сте сигурни за това, че лекарството наистина ще действа.

 

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: Болденон, Boldenon, чиста мускулна маса