Най-добрите Анаболи за маса от Anabol.bg

 Някои хора смятат, че приемането на стероиди е много модерно и безопасно.

 

Други твърдят, че тези препарати причиняват непоправима вреда на тялото и употребата им дори може да бъде фатална.

 

Много от тези, които ги използват, се кълнат, че не са зависими от "химията" и могат да се откажат от анаболите по всяко време.

 

По Youtube блогъри признават, че животът е по-добър, когато ползват стероиди и не планират да се отказват от тях.

 

 

Често бодибилдърите любители (тези, които не участват в състезания) твърдят, че ефектите на анаболните стероиди не са толкова значителни, колкото всички мислят. Но дори и бегъл поглед към професионалистите е достатъчен, за да внуши нещо съвсем различно.

 

Вярно е - има много загадки около употребата на стероидните и някои хора са наистина доста объркани.

 

Както при повечето неща, свързани с фитнеса и здравето, съществува голямо разнообразие от перспективи и възможности.

 

Тази статия разказва за това как анаболите действат за натрупване на мускулна маса, колко ефективни са те, техните странични ефекти и как можете да разберете дали един спортист приема "химия" или не.

Колко ефективни са анаболите?

 

Много потребители на стероиди биха искали да повярвате, че техните свръхчовешки тела имат повече общо с упоритата им работа, отколкото с лекарствата, но това просто не е вярно.

 

Да, изисква се много упорита работа, за да се изгради физика от най-високо ниво, но е необходима и химията.

 

Причината за това е съвсем проста: има естествени ограничения за растежа на мускулите и загубата на мазнини. И тогава се сблъсквате с проблеми: не можете да ядете достатъчно храна, за да се чувствате добре, тренировъчното натоварване изглежда непоносимо, сънят страда, сексуалното ви влечение рязко спада и нивото на енергията ви намалява.

 

Правилните анаболни продукти променят всичко това напълно.

 

Ето резултатите от едно известно проучване от университета в Маастрихт.

 

В рамките на 10 седмици разделиха определен брой спортистите в 4 групи:

 

 

1. Първите приемат плацебо без упражнения

2. Вторите Тестостерон без упражнения

3. Третите само упражнения без тестостерон

4. Четвъртите упражнения плюс прием на тестостерон


В групите за упражнения субектите са правили стандартизирани упражнение 3 пъти седмично в 12 серии от по 6 повторения.

 

И ето какво се е случило 10 седмици по-късно:

 

Не, това не е грешка !

 

Никоя група, употребяваща тестостерон не е натрупала повече мускулна маса от момчетата, които са тренирали 3 пъти седмично 


  •  Още няколко цифри: 

 

През първата година тренировки във фитнеса, естественият спортист е в състояние максимално да натрупа не повече от 9 - 11 килограма мускулна маса (а жените - около половината от това).

 

Така че, с правилна употреба на анаболи, диета и тренировъчна програма за 2 - 4 месеца, можете да постигнете същото, за което един естествен спортист ще има нужда от година.


Популярни стероиди за маса

 

Тестостерон: Очевидно тестостеронът винаги е съществувал като в края на краищата това е естествен хормон който се произвежда всеки ден докато спите.

 

Още в древността хората са разбирали неговата сила. По време на първите олимпийски игри в Древна Гърция спортистите редовно консумирали сурови животински тестиси при подготовката си за състезание ( времената са били други и Anabol.bg не е съществувал )

 

Основните ефекти на тестостерона:

 

Повишава съдържанието на азот в мускулите

Повишава синтеза на протеини

Увеличава броя на кръвните клетки

Повишава общата метаболитна активност

Потиска глюкокортикоидите (катаболните хормони)

Увеличава производството на IGF-1 - инсулиноподобен растежен фактор.

 

Дианабол за маса или по Български – Метан

 

Известен също като метандростенолон. Дианабол е кралят на стероидите и без съмнение най-обсъжданият анаболен препарат на планетата.

 

Това е така, защото практически нищо не го побеждава по отношение на увеличаване на силата и мускулната маса.

 

Метана е много мощно лекарство и може да превърне всеки слаб човек в планина от мускули.

 

 

Добрият стар Арнолд Шварценегер също призна, че е взимал Метанче, за да подпомогне изграждането на мускули, а именно той се смята за най-големия авторитет в културизма.

 

При употребата на този препарат само за няколко седмици можете да качите до 8 - 10 килограма тегло.

 

Естествено, част от това ще бъде вода, тъй като Метана е силно ароматизиран, но това лесно се коригира чрез прием на инхибитор на ароматазата (Тамоксифен).

 

Оксиметолон или по Български – Анадрол

 

За анадрола не се говори прекалено много, но по отношение на натрупването на мускулна маса и сила, той може би е на второ място след дианабола.

 

Това не е твърде изненадващо – Анадрола е много подобен по химичен състав на Дианабола, тъй като е производно на ДХТ.

 

 

При един добре подготвен цикъл може да се покачат 12 - 14 кг само за 5 седмици което без химия ще блъскате във фитнеса години.

 

Анадрола се използва най-добре заедно с други анаболи като тестостерон пропионат, тъй като нарастването на мускулната маса може бързо да изчезне след края на цикъла.

 

Когато се комбинират с "базови стероиди" като тестостерон, дека-дураболин или тренболон, по-голямата част от натрупаната маса остава след завършване на курса.
 

Тестостеронов микс или Сустанон

 

Сустанона е комбинация от естери на тестостерон пропионат, фенилпропионат, изокапроат и деканоат, комбинация от тези четири естера, предназначени да премахнат необходимостта от непрекъснато дозиране.

 

Прилага се по 1 или 2 ампули седмично, тъй като естерите на тези стероиди са програмирани да се освобождават бавно в тялото.

 

 

Тъй като това е тестостерон, някои от положителните ефекти, които ще почувствате, ще бъдат еднакви с всички останали тестостерони. Наличието на много тестостерон в тялото ви ще означава много повече мускулна маса и много повече загуба на мазнини в дългосрочен план.

 

От отзивите на нашите клиенти разбрахме, че са изпитвали повишени нива на агресия, стават по-силни и по-бързи и могат да тренират повече.

 

Сустанона също така увеличава броя на червените кръвни клетки в тялото (за да направят това по естествен начин треньорите качват спортистите на Белмекен).

 

Увеличаването на броя на червените кръвни клетки в организма също води до увеличаване на издръжливостта.

 

Някои от страничните ефекти са свързани с ароматизацията, което означава, че ще трябва да се приема Тамоксифен, Провирон или Анастрозол.

 

Тренболон или по Български - Параболан

 

Тренболонът е модифицирано съединение на нандролон (иначе известен като дека дураболин), но е четири пъти по-мощен.

 

Той се счита за един от най-силните анаболи за маса или релеф за всички времена.

 

Когато се приемат, нивата на тестостерон и IGF-1 - инсулиноподобен растежен фактор - се увеличават драстично.

 

 

Той се използва много широко в професионалния културизъм при подготовка за състезания.

 

Тренболонът също така предизвиква скок в синтеза на протеини, като придава положителен азотен баланс на мускулите, насърчавайки по-нататъшния мускулен растеж.

 

Тренболонът е невероятен продукт, но има някои недостатъци, които включват повишено изпотяване, безсъние поради повишен сърдечен ритъм.

 

Нандролон или по Български - Дека

 

Деката макар и да не е най-мощният стероид, е безспорно много ефективен. Неговата ясна разлика от другите стероидни продукти е, че напредъкът (покачване на маса) е най-забележим при гледане в огледалото.

 

Това е така, защото покачването на маса, която ще усетите с нандролон, ще бъде много по-скромно в сравнение с анадрол или дианабол.

 

Например, с помощта на Метана или Анадрола, можете да качите до 12 - 14 килограма в рамките на един кратък цикъл; а трябва да имате предвид, че с Деката можете да разчитате на набор от "само" 5 - 6 килограма маса.

 

Въпреки това, с Нандролона ще покачите доста повече чиста мускулна маса. По този начин всичко, което е постигнато, остава за много дълго време.

 

  • Деката е слабо токсична и лесно поносима за тялото.

 

 

 

 

Болденон за покачване на мускулна маса

 

По принцип е идентичен с Деката като това означава, че има същия ефект като всички тестостеронови хормони и неприятните странични ефекти, свързани с ароматизацията, са драстично намалени.

 

 

Най-често нашите клиенти използват Болденона за покачване на мускулна маса като го включват в комбинирани стероидни цикли.

 

Една от най-добрите комбинации е Метан със Болденон, а когато целта е покачване на по-чиста мускулна маса заменят метана със станозолол.


Как да разпознаете, че някой приема анаболи ?

 

Доста лесно е да разберете дали човек приема стероиди.

 

Ако изглежда по-добре от теб ... ако е по-силен от теб ... ако се справя по-добре ... ако има повече пари ... ако има по-хубава приятелка ... стероиди 100%.

 

 

Така мисли мнозинството.

 

Истинският начин да разберете: колкото повече говори за своята „естественост“, решителност и отдаденост, толкова повече „химия“ използва.

 

 

Шега е, разбира се ...

 

 

Преди да научим как да забележим употребата на анаболни стероиди за увеличаване на мускулите, нека поговорим защо изобщо това трябва да ни интересува.

 

 

В крайна сметка хората имат право да правят каквото си искат с телата си.

 

 

Употребата на анаболи не е измама и ако някой просто иска да изглежда по определен начин или се занимава с професионален спорт, при който всички са на анаболни стероиди (независимо от неговата „официална“ позиция относно употребата на тези продукти), или ако работата му изисква той да бъде в много добра форма, като в последно време всички са онлайн треньори.

 

Неморално е обаче, когато тези същите използват „химия“, за да постигнат физически успех, които не може да бъде постигнат по естествен път, а след това се представят като естествени и продават своите съвети, продукти и услуги най-често в Instagram.

 

 

Това е много вредно, защото всичко се променя, когато сте на анаболи. Можете да тренирате много по-често и по-усилено. Не е нужно да сте прекалено строги в диетата си. Не е нужно да бъдете особено загрижени за възстановяването.

 

Тези фалшиви натуралисти често стават треньори и инструктори и насърчават другите да правят това, което правят. По очевидни причини хората не успяват и решават, че просто нямат късмет с генетиката и нямат перспектива.

 

 

И така, отличителните черти, които „издават“ приема на анаболи са:

 

 

1. Огромни рамене, гръдни и трапецовидни мускули.

 

2. Супер дефинирани, слаби и изумително дефинирани мускули. ("3 D" ефект).

 

3. Дебела мускулатура с минимални мазнини през цялата година. Една добра форма е трудна за постигане, а още по-трудна за поддържане (без „химия“).

 

Ако искате да споделите вашият опит, чакаме ви във Форума.


 


Anadrol Depo (pharm tec) Oxymetholone
Изчерпано количество
Testosterone Combination (pharm - tec) Сустанон
Изчерпано количество
Testosteron Depo (Galenika) 5 ампули 1мл.
Dianabolos (Pharmacom Labs) Метан 100 таблетки
Изчерпано количество
Danabol (Balkan Pharma) Метандростенолон - 100 таблетки по 10мг.
Изчерпано количество
Testosterona E (Balkan Pharma) 10amp/1ml
Изчерпано количество
Boldenone (Malay Tiger) Болденон - 10ампули/200мг.
Изчерпано количество
Показани 1 от 8 | 8 (1 Страници)