Анаболи за начинаещи

В момента не всички стероиди са подходящи за начинаещи спортисти. Повечето анаболи са специално разработени за опитни спортисти.

 

 

Поразителен пример за такива стероиди е тренболон ацетатът и тренболон енантатът, които превъзхождат дори тестостерона по отношение на ефективността си.

 

Какви Анаболи експертите препоръчват на начинаещите

 

Бодибилдъри да приемат стероиди като тестостерон пропионат, туринабол, станозолол, метандиенон, болденон и др.

 

Компетентният прием на тези анаболи ще ви позволи да избегнете проявата на странични ефекти и ефектът който искате да е достатъчен, особено за тези, които преди това не са приемали тежка стероиди.

 

анаболи за начинаещи

 

Всеки специалист винаги ще препоръча на начинаещите да приемат най-леките стероиди, които им позволяват да постигнат резултати, без да причиняват вреди.

 

 

Но не се разстройвайте, защото с течение на времето ще бъде възможно да започнете да приемате по-силни стероиди, като: оксиметалон, омнадрен, сустанон или единични естери на тренболон и т.н. 

 

 

Най-добрите стероиди за начинаещи

 

Нека разгледаме по-отблизо защо експертите препоръчват приемането на тези конкретни стероиди за начинаещи.

 

 • Приемане на туринабол за начинаещи

 

Продукта се препоръчва особено често за начинаещи. Факт е, че туринаболът е едно от най-ефективните средства, тествани от времето и от много начинаещи спортисти.

 

 

Първата версия на продукта е целенасочено разработена за използване в спорта.

 

туринабол на за начинаещи

 

Обърнете внимание, че повечето от другите анаболи от спортната фармакология са били предназначени изключително за медицински цели.

 

 

Вярно е, че в спорта стероида трябваше да бъде отлично допълнение към Дианабола, но на практика показваше съвсем различни резултати.

 

 

Туринабол е разработен от специалисти от Източна Германия преди доста години и дори тогава десетки хиляди спортисти започнаха да го използват, за да постигнат конкретни резултати.

 

 

 И така, какъв ефект трябва да очакват начинаещите от приема на туринабол?

 

Един начинаещ, придържайки се към препоръките на специалист, може да получи следните ефекти, свързани с приема на туринабол, а именно:

 

 

 • Повишаване на физическата работоспособност
 • Ускоряване на мускулния растеж
 • Подобряване на производителността и издръжливостта
 • Корекция на мускулния релеф
 • Увеличаване на плътността на натрупаната маса

 

 

Трябва да се отбележи високият индекс на анаболна активност от тестостерон, равен на 180%, докато андрогенната активност е само 50%.

 

 

Това обяснява бързото действие на анабола върху тялото - от 6 до 8 часа. Туринабола практически от първите дни има осезаем ефект върху тялото на начинаещия спортист, но визуално ефектът се появява постепенно.

 

 

Въпреки това, начинаещите трябва да са наясно с най-оптималната доза. Експертите препоръчват на начинаещите спортисти да приемат не повече от 30 милиграма от продукта на ден. Като се има предвид, че стероида е орален с кратко действие и трябва да се приема ежедневно.

 

 

Средно един цикъл с туринабол може да бъде до 8 седмици.

 


Също така си струва да се отбележи, че начинаещите могат също да използват туринабол в комбинация с други стероиди като станозолол, болденон и др.

 

туринабол

 

Лекият ефект на туринабола върху тялото на спортиста и липсващите странични ефекти позволяват продукта да се използва с почти всички съвременни анаболни и андрогенни стероиди.

 

 

Също така, стероидът се препоръчва да се използва в стероидни цикли за релеф, за да се коригира релефа на мускулите.

 

 

С други думи, продукта е идеално не само за начинаещи, но и за опитни спортисти.

 

 

Подходящ ли е тестостерон пропионатът за начинаещи?

 

Тестостероновите естери могат да бъдат намерени в много ефективни стероидн цикли.

 

 

Освен това опитните спортисти предпочитат да използват дълго действащи естери, докато идеалното решение за начинаещи би било да се използва кратък тестостерон пропионат.

 

тестостерон пропионат за начинаещи

 

Такъв продукт практически не задържа течност в тялото, то е най-ефективно, бързодействащо и безопасно.

 

 

Новодошлите, приемащи стероида, не трябва да се притесняват от странични ефекти, тъй като на практика липсват, когато препаратът се използва правилно.

 

 

В редки случаи, по време на употребата на тестостерон пропионат, могат да се наблюдават такива неприятни моменти:

 

 Агресия

Повишено либидо

Подпухналост

 

 

Докато приемате тестостерон пропионат, можете абсолютно да не се страхувате от появата на признаци на гинекомастия.

 

 

След приема на продукта обаче експертите на Anabol.bg препоръчват задължително преминаване на курс на терапия за възстановяване на производството на тестостерон.

 

 

Основният недостатък на приема на лекарството е честата нужда от инжектиране.

 

 

Средно нашите експерти препоръчват инжектирането на лекарството веднъж на всеки два до три дни, което обяснява такава малка популярност на лекарството сред спортистите.

 

тестостерон пропионат

 

 

Поради изразената андрогенна и анаболна активност, лекарството позволява на спортиста да постигне следните резултати, а именно:

 

 • Покачване на мускулна маса
 • Издръжливост
 • Повишаване на физическата работоспособност
 • Появата на красиви, релефни мускули
 • Повишено либидо

 

 

Средно експертите препоръчват на начинаещите спортисти да приемат не повече от 100 mg от продукта през 2 или 3 дни.

 

 

Експертите в нашия форум препоръчват комбиниране с други стероиди като: метандиенон, туринабол, болденон, нандролон фенилпропионат и някои други анаболи в съответствие с поставената задача.

 

 

По принцип, по време на цикъла, спортистите не се оплакват от задържане на течности, което позволява използването на лекарството за релеф, а не само за натрупване на мускулна маса и сила.

 

 

Разбира се, самостоятелен цикъл с Пропионата също е ефективен, но в комбинация с други анаболи става по-ефективен.

 

 

За да постигнете добри резултати, трябва да се приема поне 6 пълни седмици.

 

 

Пропионата може да се приема не само от мъже, но и от жени в малко по-малки дози

 

 

 

Болденон и за по-голяма мускулна маса

 

 

За този продукт са чували не само начинаещите, но и опитните спортисти. В допълнение към соло, анабола често се използва в комбинация с тестостерон пропионат и туринабол.

 

В спорта този стероид е придобил особена популярност, която се различава от подобни продукти с дългосрочен ефект, което позволява на спортистите да използват продкта, което има негативно отношение към честите инжекции.

 

болденон за начинаещи

 

За начинаещи, за да постигнат целите си, е достатъчно да използват 400 милиграма от продукта на седмица (примерно – понеделник и петък).

 

 

Средно, в зависимост от индивидуалните характеристики на тялото на спортиста, дозировката може да варира в диапазона от 400 до 600 милиграма на седмица.

 

 

Стероидния цикъл с болденон обикновено продължава до 8 седмици като дозировката за жени варира от 50 до 100 милиграма седмично.

 

 

Разбира се, болденонът не е силен стероид, но е идеален за начинаещи спортисти и е отлично допълнение към курсовете на други напреднали спортисти.

 

 

Компонентите на продукта подобряват апетита и перфектно допълват стероидните цикли за мускулната маса.

 

 

Болденон не задържа течност в тялото, той ви позволява да натрупате висококачествена мускулна маса, докато в края на цикъла присъства и разбирасе лед спад.

 

болденон

 

В момента болденонът е едно от най-безвредните стероидни вещества.

 

 

Предимството на продукта е липсата на токсичност за черния дроб и минималният ефект върху естественото производство на тестостерон.

 

Експертите препоръчват употребата на продукта в почти всеки стероиден цикъл, важно е правилно да се формулират режимът, дозировката и продължителността на цикъла.

 

Трябва да се отбележи, че Болденона отдавна заема водеща позиция на световния пазар и не напразно спечели статута на абсолютно безвреден стероид.

 

 

Най-добрите анаболи за начинаещи

 

Бихме искали да ви насочим вниманието на начинаещите към факта, че за да постигнете добри резултати в културизма, не трябва веднага да се обръщате към тежки стероиди.

 

 

Ние, разбира се, не сме разгледали всички локални стероиди, но основната част може да помогне да се постигнат определени резултати, без да се прибягва до сложни комбинации от стероиди.

 

 

Не забравяйте, че тялото на спортиста, което все още не се е сблъсквало със стероиди, трябва постепенно да се закалява.

 

стероиди за начинаещи

 

Следователно, за начало е необходимо да се използват леки анаболи, като постепенно се подготвя тялото за сериозни спортни постижения, ако има такива, разбира се.

 

 

Химия за начинаещи: грешки

 

Грешката на почти всички начинаещи е в избора на определени стероиди и противно на препоръките на експертите, те често започват приема веднага с максималните дози.

 

 

Не забравяйте, че дългосрочната злоупотреба дори с най-безвредните лекарства като Аспирин може да причини сериозни и понякога дори напълно необратими странични ефекти.

 

Жените, които приемат дори леки стероиди в дози, превишаващи препоръките на експертите, могат да забележат признаци на вирилизация при себе си, докато при спортистите злоупотребата може да предизвика прогестагенни, естрогенни и андрогенни странични ефекти.

 

 

Разбира се, опитните спортисти могат да си позволят да приемат дози до 800 милиграма на седмица.

 

 

Нашия екип препоръчва преди употребата на спортни стимуланти да се свържете с нас и заедно да изготвим един ефективен стероиден цикъл.

 


Поръчка на Болденон (Biotech Beijing) Boldenone 300
Boldenone (Pharmtec) Поръчка на Болденон 10 ампули
Изчерпано количество
Болденон (GM Pharmaceuticals) - 10 ампули
Testosterone Propionate (Pharm Tec) Пропионат - 10ампули.
Изчерпано количество
Turinabol (Buen Poder) 4-Chlorodehydromethyltestosterone
Изчерпано количество
Testosterone P (Balkan Pharma) пропионат 10ампули
Изчерпано количество
Turinabol Rapid (Pharm Tec) Туринабол 50 таблетки
Изчерпано количество
Показани 1 от 7 | 7 (1 Страници)