Туринабол - информация

Кратка характеристика на препарата

 

туринабол структора

Химическа структура - 4-хлоро-δ-дихидрометилтестостерон

Ароматизация - не

Влияние в секрецията на тестостерон: умерено

Най-ефективна дозировка - 20-80 мг на ден

Период на полуразпад - 7-15 часа

Ароматизация - слаба

Алкализация по 17-α - да

 

Туринабол - орален стероид, който е разработен в началото на 60-те години на миналия век от фармацевтична компанията "Yenafarm". Трябва да се каже, че лекарството е агент № 1 и притежава заема позиция в подготовката на спортистите от Германия например, както метандростенолон в подготовка на съветските спортисти.


Туринабол може да се счита за най-изследваните анаболни стероиди – в проучването са били подложени почти 10 000 източногермански спортисти.


 

туринабол

Основното приложение на туринабола е в леката атлетика, плуването, борба, бокс и други спортове, където е нужна физическа издръжливост. В мъжкия бодибилдинг стероида не е толкова широко използван или само в етап на подготовка, особено когато състезанието има допинг тест. В днешни дни доста неща са променени – Орал Туринабол на пазара в САЩ  и Европа сега се счита за почти "хит №1”.

 

Структурата и молекулата на туринабол доста силно наподобява на метандростенолон, и ефекта на двата препарата са подобни. Въпреки това, за разлика от метана приложението на туринабола води до малко по-малко драматично наддаване на тегло, като това се дължи на факта, че лекарството на практика не задържа вода. В същото време увеличението в телесни килограми винаги ще е с високо качество.

 

В допълнение, лекарството бързо напуска тялото, и има две допълнителни предимства. Първо, Туринабол доста успешно позволява да се увеличи производителността на енергия въпреки факта, че много експерти оспорват тази теза. Второ, най-положителната черта на лекарството е тази, че нито един от ефектите му не носи скованост на мускулите (отново напомняме, че използване на лекарството не предизвиква значително натрупване на вода). Доста спортисти споделят, че туринабола може да се използва и като :секс лекарство", това е поради факта, че този стероид води до бързо повишаване на либидото при мъжете.

 

Характеристики на Туринабол 

Туринабол се счита за един от най-изследваните анаболни стероиди. Основно се прилага в леката атлетика, плуването, борбата, бокса и други спортове, където се изисква повишена физическа активност. Лекарството бързо напуска тялото и не води до задържане на вода. Нито един от ефектите на препарата не носи скованост на мускулите. 

Ефекти от приема на препарата 

Приема на Туринабол води до повишаване на физическата сила. Освен това прави мускулите по-релефни и изразени. Повишената мускулна издръжливост е още един от положителните ефекти на препарата. 

Дозировка и странични ефекти от приема на Туринабол 

Дозите варират от 20 до 80 мг дневно в зависимост от теглото и нивото на активност. Не е препоръчително Туринабол да се приема повече от 8-10 седмици подред. 

Страничните ефекти се изразяват в потискане производството на тестостерон и умерена токсичност за черния дроб. 

Комбинация с други анаболни стероиди 

Туринабол най-често се използва в комбинация с тренболон, станозолол или оксандролон. За постигане на по-добър релеф се препоръчва комбинация с тестостерон пропионат. Добра алтернатива за жени е комбинацията на туринабол и анавар.  

 

 

turinabol-infoСтранични ефекти от орал туринабол


Въпреки „мекотата” на орал туринабола той потиска производството на тестостерон в организма. Лекарството е алкилирано в 17-алфа, което го прави потенциално вреден за черния дроб, но на практика странични ефекти от спортисти не са описани, ако не се използва много дълго време (не повече от 8-10 седмици подред).

 

turinabol-infoДозировка и комбинация с други анаболни стероиди


Дозите варират от 20 до 80 мг дневно, ефикасността НЕ зависи от нивото на дозата. Спортист с тегло 90 кг трябва да приема приблизително 4 таблетки дневно (40 мг / ден). Опитен спортист или културист може да употребява доза от 3-5 дозирани таблетки от 10 мг на ден (30-50 мг / ден).


Тези дози отбелязват добри резултати в изграждането на чиста мускулна маса, сила, без задържане на вода и други нежелани реакции, свързани с естрогенната активност. За това, туринабола е много популярен сред щангистите и служителите на сигурността, които предпочитат повишаване на само тези характеристики.

 

Тъй като повечето спортисти използват оралния туринабол преди подготовка за състезание най-често се комбинира с прием на тренболон, станозолол или оксандролон. Много добри резултати се получават при комбинация и с тестостерон пропионат, но само когато използването е с цел релеф. Комбинацията от Туринабол + Анавар е твърде слаба, и може да се препоръча на жени.

 

Туринабола може да се използва включително и в различни комбинации за покачване на тегло (например с тестостерон енантат, нандролон, сустанон и др.). Екипът на Anabol.bg  препоръчва на спортисти, които не искат "водниста" маса, а висококачествени мускули да използват винаги туринабол вместо метандростенолон.


turinabol-infoИзползване от жени


Лекарството може да се счита за безопасен продукт и може да се използва от жените спортисти в умерени дози (20-30 мг дневно) в продължение на не много дълъг период от време (4-5 седмици), за да не се появят вирилизиращи явления.

 

Ефекти от приема на Туринабол


Туринабол има висока анаболна активност и ниска андрогенна активност, което го прави толкова популярен. Трябва да се отбележи, че стероида притежава ниски ароматизиращи ефекти и умерена токсичност за чернодробната тъкан.


Анаболният стероид е активен в организма 17 часа, това го прави много популярен сред аеробните спортисти, защото масло разтворимите вещества стоят много дълго в кръвта.

 

Свойствата на анаболния стероид включват:

turinabol-infoПовишение на силата - физическите показатели  не растат толкова бързо, колкото по време на използването на по-силни стероиди, но силата се увеличава с няколко пъти.

 

turinabol-infoПодобрява мускулното възстановяване - Turinabol подобрява външния вид на спортиста, като прави мускулите по-релефни и по-изразени, за да се създаде голяма мускулна рамка за защита на костите, сухожилията и хрущялите на тялото.


turinabol-infoПовишена мускулна издръжливост - Атлетът се чувства позитивно с положителен ефект върху енергията и потенциала си. Туринабол увеличава гъвкавостта, спортистът чувства смелост и голяма енергия, което помага при по-интензивни тренировки.

 

turinabol-infoПримерен цикъл №1 (Turinabol соло)


Един пример за осем седмичен цикъл за набор от телесната маса, използвайки Turinabol + терапия след цикъл за възстановяване на ендогенен тестостерон и да се предотврати рязкото спадане на мускулна маса след цикъла. Като основни продукти ние използваме Туринабол и кленбутерол, който използваме, за да излезем от цикъла (за по-добри резултати в мускулна маса кленбутерола може да се замени с оксандролон, който има силен антикатаболен ефект).

 

Първите осем седмици, ние приемаме Turinabol разделен на 3-4 приема в равни дози, тъй като Turinabol има много малък период на полуразпад, само 7-15 часа. За да се избегне рязкото свиване на мускулна маса в осмата седмица, ние включваме кленбутерол, защото има по-силен антикатаболен ефект и не е хормонално лекарство.

 

Кленбутеролът както Туринабол също притежава много малък период на полуразпад, така дневната доза трябва да бъде разделена на 2-3 приема в равни дози.

 

От деветата седмица се започва задължителен прием на провирон за възстановяване на ендогенен тестостерон, дозата трябва да бъде разделена на 2 приема (сутрин и вечер преди лягане). С правилно хранене и физически упражнения, можете да покачите от 2 до 4 кг чиста мускулна маса. Провирона може да се замени с тамоксифен 30 мг. разделен на три равни приема (на дневна база).

 

Седмица Туринабол Кленбутерол Провирон
1 40мг (на ден)    
2 50мг (на ден)    
3 60мг (на ден)    
4 60мг (на ден)    
5 60мг (на ден)    
6 60мг (на ден)    
7 50мг (на ден)    
8 40мг (на ден) 120мкг (на ден)  
9   120мкг (на ден) 25мг (на ден)
10   120мкг (на ден) 25мг (на ден)
11   120мкг (на ден) 25мг (на ден)
12     25мг (на ден)

 

turinabol-infoПримерен цикъл №2 (Метандростенолон + Туринабол)

 

Един пример за осем седмичен цикъл за набор от телесната маса, използвайки Метан (Дианабол) и Орал Туринабол + терапия след цикъл за възстановяване на ендогенен тестостерон и за предотвратяване на рязкиа спад на мускули след цикъла.

 

Като основни продукти ние използваме Methandrostenolone и Turinabol и кленбутерол, които използваме на излизане от цикъла (за по-добри резултати в мускулна маса кленбутерола може да се замени с анавар, който има силен антикатаболен ефект). Първите осем седмици ние приемаме Methandrostenolone и Turinabol в 2-3 приема разделени на равни дози, тъй като Methandrostenolone и Turinabol имат много малък период на полуразпад.

 

За да се избегне резкия спад на мускулна маса в осмата седмица, ние включваме кленбутерол, защото има по-силен антикатаболен ефект и не е хормонално лекарство. Кленбутеролът също има много малък период на полуразпад, така дневната доза трябва да бъде разделена на 2-3 приема в равни дози.

 

От деветата седмица се използва провирон за възстановяване на ендогенен тестостерон, дозата трябва да бъде разделена на 2 приема (сутрин и вечер преди лягане). С правилно хранене и интензивни тренировки може да покачите от 5 до 8 кг чиста мускулна маса.

 

Седмица Метандростенолон Туринабол Кленбутерол Провирон
1 30мг (на ден) 40мг (на ден)    
2 40мг (на ден) 40мг (на ден)    
3 40мг (на ден) 40мг (на ден)    
4 40мг (на ден) 40мг (на ден)    
5 40мг (на ден) 50мг (на ден)    
6 40мг (на ден) 40мг (на ден)    
7 30мг (на ден) 40мг (на ден)    
8 20мг (на ден) 30мг (на ден) 120мкг (на ден)  
9     120мкг (на ден) 25мг (на ден)
10     120мкг (на ден) 25мг (на ден)
11     120мкг (на ден) 25мг (на ден)
12       25мг (на ден)

 

turinabol-infoПримерен цикъл №3 (Туринабол + Станозолол)

 

Един пример за осем седмичен цикъл за набор от телесната маса, използвайки препаратите Туринабол и Станозолол + терапия след цикъл за възстановяване на ендогенен тестостерон и да се предотврати рязкиа спад и свиването на мускулна маса след цикъла.

 

Като основни продукти ние използваме туринабол стромба и кленбутерол, които използваме на излизане от курса (за по-добри резултати в мускулна маса кленбутерол може да се замени с анавар, който има силен антикатаболен ефект). Първите осем седмици  ние приемаме Туринабол и Стромба в равни дози разделени на 2-3 приема, тъй като Туринабол и Станозолол имат много малък период на полуразпад.

 

За да се избегне рязкото спадане на мускулна маса в осмата седмица, ние включваме кленбутерол, защото има по-силен антикатаболен ефект и не е хормонално лекарство. Кленбутеролът също има много малък период на полуразпад, така дневната доза трябва да бъде разделена на 2-3 приема в равни дози.


От деветата седмица се използва провирон за възстановяване на ендогенен тестостерон, дозата трябва да бъде разделена на 2 приема (сутрин и вечер преди лягане). С правилно хранене и интензивни тренировки може да покачите от 4 до 6 кг чиста мускулна маса.Често задавани въпроси

Какво е Туринабол? Отговор: Това е орален стероид, който за първи път се употребява от спортисти от Източна Германия, състезаващи се през 70-те и 80-те години, много от които печелят златни медали на Олимпиядата в Москва и Монреал.
Как действа Туринабол? Отговор: Продуктът най-често се използва за покачване на сила и чиста мускулна маса, препоръчва се приема му да е с диета включваща калориен дефицит. Туринабол предотвратява разграждането на протеина в тялото, като по този начин спортистите минават под 10% телесни мазнини.
Туринабол и странични ефекти? Отговор: Според много източници от теоретична гледна точка анаболния стероид изобщо няма да причини загуба на коса или други странични ефекти като се счита за най-безопасния продукт от този тип на пазара.

Turanabol (Bakan Pharma) 100 таблетки
Изчерпано количество
Turinabolos (Pharmacom Labs) Туринабол 100 таблетки
ТОП !
Изчерпано количество
Turinabol Rapid (Pharm Tec) Туринабол 50 таблетки
Изчерпано количество
Показани 1 от 3 | 3 (1 Страници)