Анаболни стероиди за маса и сила

В дисциплините за силови спортове анаболните стероиди се използват предимно за подобряване на физическите характеристики на спортистите и за качване на мускулна маса.

 

анаболни стероиди снимка

 

  • Не всички стероиди са еднакво ефективни за тази цел.

 

 

 

Най-добрите анаболни стероиди за сила и маса.

 

Днес всички разбират, че е невъзможно да се постигнат успехи в големите спортове без да приемат различни фармакологични добавки. Най-ефективни в това отношение продължават да бъдат стероидите, които се използват от спортисти в продължение на вече няколко десетилетия.

 

В тази статия екипът на Anabol.bg ще разкажем за онези анаболни стероиди, които са най-ефективни за натрупване на маса и сила.

 

Анаболни стероиди за маса и сила

 

 

Начинаещите спортисти трябва да се съсредоточат върху използването на самостоятелни стероидни цикли (пример: само таблетки). Това е достатъчно за постигане на добри резултати. Опитните спортисти трябва да използват комбинирани цикли, които могат да включват таблетки и инжекции.

 

Стероиди за маса и сила в таблетна форма

 

► Данабол (Метан) или Дианабол

 

Това е един от най-популярните анаболни стероиди, използвани от местните спортисти. Благодарение на него можете бързо да наддадете на тегло и да увеличите физическите си характеристики.

 

Данабол (Метан) или Дианабол

 

Препоръчителната доза на лекарството е 3 до 4 таблетки дневно. Продължителността на цикъла трябва да бъде не повече от 60 дни. Трябва също да запомните, че лекарството има голяма склонност към ароматизиране и трябва да го приемате заедно с антиестрогени като тамоксифен.

 

  • Ако желаете да прочетете повече информация относно Дианабол или Метан моля посетете тази статия.

 

 

► Туринабол

 

Този анаболен препарат е създаден от немски учени и се е показал като доста ефективен. Това е доста модерно и мощно лекарство, което може да се използва от начинаещи.

 

Туринабол

 

 

Въпреки факта, че туринабол принадлежи към леките анаболни стероиди и е практически лишен от странични ефекти, препаратът дава много добри резултати. Една от важните характеристики на стероида е липсата на способност за ароматизиране.

 

Опитните спортисти могат да увеличат ефективността на лекарството чрез въвеждане на инжекционни стероиди в курса като наприемр тестостерон пропионат.

 

 

  • Ако желаете да прочетете повече информация относно Туринабол моля посетете тази статия.

 

Стероиди за маса и сила

 

► Нандролон или на Български - Дека Дураболин

 

Стероидът значително ускорява метаболизма на протеиновите съединения, което е едно от основните условия за покачване на килограмите. Много спортисти предпочитат да използват инжекционни препарати, а деката е един от най-популярните.

 

 

Нандролон или на Български

 

 

 

Стероидът работи добре с повечето анаболни стероиди, което може значително да увеличи ефективността на употребата му. Преди да инжектирате продукта, задръжте ампулата няколко минути във вашата длан за да загрее и след това бавно да се инжектира.

 

 

  • Ако желаете да прочетете повече информация относно Туринабол моля посетете тази статия.

 

 

► Винстрол или Стромба на инжекции

 

Инжекционната версия на станозолола бързо стана популярна. Благодарение на винстрола ще можете да натрупате качествена маса и да увеличите физическата си производителност.

 

Винстрол или Стромба на инжекции

 

 

Това е безопасен и ефективен анаболен стероид. Единственият му недостатък е необходимостта от сравнително чести инжекции. При използването му няма да е възможно да се открият други негативни аспекти.

 

 

 

 

► Болденон

 

Едно от най-модерните лекарства, което на практика е лишено от странични ефекти. Достатъчно е да го въвеждате на всеки седем дни в доза от 0,4 до 0,6 грама.

 

Болденон

 

 

Той работи добре с други стероиди и може да бъде чудесен начин за натрупване на маса и увеличаване на силата. Днес болденонът е много популярен сред спортистите.

 

  • Ако желаете да прочетете повече информация относно Болденон моля посетете тази статия.


 

 

► Прочети още: 

 

1. Анаболи са маса

2. Анаболи за релеф