Изчерпано количество
 • Oxabolon Rapid (Pharm Tec) Анавар Рапид - 50 таблетки по 10мг.
 • Oxabolon Rapid (Pharm Tec) Анавар Рапид - 50 таблетки по 10мг.
 • Oxabolon Rapid (Pharm Tec) Анавар Рапид - 50 таблетки по 10мг.
 • Oxabolon Rapid (Pharm Tec) Анавар Рапид - 50 таблетки по 10мг.

Oxabolon Rapid (Pharm Tec) Анавар Рапид - 50 таблетки по 10мг.

  Изчерпано количество
 • Oxabolon Rapid (Pharm Tec) Анавар Рапид - 50 таблетки по 10мг.
 • Oxabolon Rapid (Pharm Tec) Анавар Рапид - 50 таблетки по 10мг.
 • Oxabolon Rapid (Pharm Tec) Анавар Рапид - 50 таблетки по 10мг.
 • Oxabolon Rapid (Pharm Tec) Анавар Рапид - 50 таблетки по 10мг.
 • Производител: Pharm Tec
 • Код на продукта: 50таб.10mg
 • Наличност: НЯМА НАЛИЧНОСТ
 • Цена: 80.00 лв

Oxandrolone - е ефективен стероид с високо анаболна активност равна на 400% от ендогенен тестостерон, андрогенната активност и минимална (само 25% от ендогенен тестостерон), произведен от Pharm Tec. Освен очевидните предимства под формата на анаболна мощност с различни позитивни ефекти, този продукт може да се похвали с почти пълна липса на странични ефекти (не ароматизира, липса на андрогенни странични ефекти).

 

Използването на Анавар от Pharmtec е главно в спортната практика - в бодибилдинга, бокс и тежка атлетика, както и в много други популярни в наши дни дисциплини. Ако говорим за целите на прилагането му, в повечето случаи се използва като средство за подпомагане и увеличение на силата, както и за покачване на чиста мускулна маса и релеф. Този продукт е много полезен и в областта на медицината, по-специално при лечението на алкохолен хепатит, синдром на Turner, при намаляване на протеинов катаболизъм и след лечение с кортикостероиди, и т.н.

 

В основата на този продукт е известната активна субстанция в спортните среди Оксандролон или както го наричат атлетите Анавар. Появята му за първи път на фармацевтичния пазар е през 1964 г. под марката на Anavar. Това е модифициран дихидротестостерон, който е метилиран на позиция 17, а втория въглероден атом е заместен с кислороден атом (първоначално разработен и произведен за медицински цели). Днес, благодарение на високия си анаболен индекс и относителната безопасност Анавар е един от най-популярните стероиди, използвани от спортистите.

 

Ето защо Oxandrolne pharmtec е толкова популярен в спортната практика.

 

 Тук ще опишем едни от най-съществените му ефекти:

 

● Осигурява увеличение на производителността на енергия;

 Бързо възстановяване от тежки тренировки и твърдост на мускулите;

● Голям ефект от изгаряне на мазнини;

● Увеличава производството на хормона на растежа в тялото.

 

Анаварът е напълно лишен от всякакви странични ефекти като – ароматизация (естрогенна активност), и поради това няма риск от гинекомастия и задържане на течности, защото е напълно лишен и от прогестогенна активност. Андрогенните странични ефекти като - акне, окосмяване по тялото и лицето, загуба на коса по главата, мазна кожа и т.н., едва ли ще се проявяват по време на употреба (при спазване на препоръчителните дози).

 

Важно: в рамките на спорта този анаболен стероид може да бъде използван и от жени, но те трябва да бъдат внимателни. Препоръчва се да използват по-малки дози от лекарството в областта на 10-20 мг на ден за максимум общо 6-8 седмици, докато мъжете могат да използват всеки ден от 20 до 80 мг за 10 седмици.

 

Важно: условията за съхранение на продукта са доста прости. След закупуването на лекарството трябва да се съхранява на тъмно и напълно сухо място, защитено от светлина и влага. Плюс това, като предпазна мярка стероидните таблетки трябва да бъдат по най-надеждният начин скрити от малки деца и домашни любимци.

 

Инструкции за употреба на Anavar Pharm tec.

Използването на описания анаболен стероид е най-вече в рамките на спортната практика. Той се използва редовно в бодибилдинга и много други дисциплини, когато е необходимо повишаване на ефективността на мощност и / или покачване на високо качество (твърда и суха) мускулна маса. По нашия опит можем да кажем, че този стероид се използва рядко в солово, често се комбинира с други анаболни стероиди, за да се повиши ефективността и крайния резултат.

 

 Как да приемате Анавар от Фарм Тек в комбинации?

 


Ефективните комбинации с продукта в действителност са доста. Но ако предимно целта е релеф, най-добрият вариант е да го комбинирате с винстрол (инжекционен станозолол).

 

● Също така могат да бъдат постигнати и много добри резултати с орален станозолол (стромба) : Като се използват в този схема: 1 до 6 седмица анавар в доза от около 40 мг на ден и стромба в доза от 20 мг на ден (1-6 седмица). Също така след този цикъл трябва да се използва тамоксифен (20 мг дневно, за да се увеличи естествения тестостерон).

 

Ако искате да постигнете по-голям мускулен растеж с добро качество с помощта на оксандролон трябва да го комбинирате с болденон и тренболон.

 

● Дозировката обикновено е: болденон - 600 мг на седмица, анавар - 50 мг дневно, тренболон - 300 мг на седмица. След такъв стероиден цикъл ще ви е нужен гонадотропин (5000 единици през последната седмица), Proviron (50 мг на ден през първата и последната седмица) и Тамоксифен (FCT около 40-60 мг на ден).

 

Като цяло анавара в бодибилдинга и други дисциплини обикновено се използва в доза от 10 до 60 мг на ден. Активната субстанция има относително кратък период на активност (8-12 часа след приемането) на дневна база.

Стероидните цикли, в които той участва обикновено продължават около 6-10 седмици. Такъв обем, продължителност и честота на приложение в повечето случаи е достатъчна, за да се постигне значително подобрение в развитието на добре развита физическа форма (повишаване на мускулната увеличение сила, и т.н.).

 

Имайте предвид, че дозировката на Anavar Pharm tec. обикновено не причинява проблеми, защото той е в удобна концентрация на активната съставка - 10 мг в таблетка.

 

Важно: за да получите индивидуални препоръки за прилагане, посетете нашия форум и се свържете с нашите консултанти (майстор на спорта по вдигане на тежести, опитен спортен лекар, професионален треньор по бодибилдинг и други).

 

Мнения за Oxabolon pharm – tec.

Не е нужно да напускате нашия ресурс, за да разберете повече за описания стероид или за това, какво мислят спортисти вече използвали и тествали Anavar Pharm Tec. В сайта Anabol.bg има форум, където доста често спортисти коментират активността на Oxandrolone, както и друга релевантна информация относно пептиди, анти-естрогенни вещества, растежен хормон, гонадотропин и така нататък.

 

Ако прочетете мнения относно Анавара от Фарм Тек вие ще разберете, че това е един доста ефективен стероид, който притежава висока анаболна активност (четири пъти по-голяма от тази на ендогенен тестостерон). По мнения на наши вече използвали го клиенти можем да кажем, че лекарството може да се похвали с богата репутация. По-конкретно, спортистите препоръчват да се използва в съответствие с дадените препоръките и ако целта е изгаряне на мазнини задължително да се комбинира с друг препарат, който ще подобри ефекта на анавар.

 

Факт е, че този анаболен стероид не изразява странични ефекти. Това го прави много известен и е потвърдено, че стероида и неговата активна съставка са напълно лишени от ароматаза (естрогенна активност). Въпреки това, вероятността от някои отклонения винаги е на разположение (в дози над 120 мг или повече може да намали либидото, може да се появи главоболие, и т.н.), така че при употреба на такива средства винаги трябва да се подхожда с най-голяма сериозност.

 

На каква цена и от къде можем да купим Oxabolon Rapid

Поръчка на този продукт, както и на много други важни и полезни неща за спорт, можете бързо и лесно да направите в нашия магазин. Нека да отбележим, че избора на онлайн магазин Anabol.bg, при поръчка на Oxandrolon Rapid можете да бъдете сигурни, че в крайна сметка ще получите оригиналното производство. Защо така? Факт е, че всички наши спортни стимуланти без изключение, идват при нас директно "от първа ръка", така съмненията за "оригиналност" напълно отпадат.

 

Не по-малко важен е фактът, че купуването на продукти от нашия сайт, можете да спестите добри пари. По-специално цената на Anavar Pharmtec може значително да се намали чрез нашите ежемесечни купони за отстъпки. Ние имаме гъвкава система за отстъпки и бонуси (всички детайли може да прочетете в страницата "Често задавани въпроси").

 

В заключение при поръчка на Oxandrolon Rapid ние предпазваме вашата лична информация. Поверителните данни предадени от вас в никакъв случай и при никакви обстоятелства няма да попаднат в ръцете на трети лица. Нашата система за сигурност (SSL) непрекъснато се подобрява. Ето защо нашия сайт ви гарантира пълна анонимност.

 
Ако имате някакви въпроси относно Оксандролон / Анавар , можете да ни пишете на  електронната поща, но по-добре е да се обърнете към нашия форум, където  професионални консултанти ще отговорят на всички ваши въпроси!
 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: оксандролон, анавар, чиста мускулна маса, релеф