Изчерпано количество
 • Oxandrolona (Buen Poder) 100 таблетки 10мг Анавар
 • Oxandrolona (Buen Poder) 100 таблетки 10мг Анавар
 • Oxandrolona (Buen Poder) 100 таблетки 10мг Анавар
 • Oxandrolona (Buen Poder) 100 таблетки 10мг Анавар

Oxandrolona (Buen Poder) 100 таблетки 10мг Анавар

  Изчерпано количество
 • Oxandrolona (Buen Poder) 100 таблетки 10мг Анавар
 • Oxandrolona (Buen Poder) 100 таблетки 10мг Анавар
 • Oxandrolona (Buen Poder) 100 таблетки 10мг Анавар
 • Oxandrolona (Buen Poder) 100 таблетки 10мг Анавар
 • Производител: Buen Poder
 • Код на продукта: 100 таблетки по 10мг
 • Наличност: НЯМА НАЛИЧНОСТ
 • Цена: 112.00 лв

Oxandrolona произведен от фармацевтична компания Buen Poder се използва от спортисти с различни нива на опит - от начинаещи до опитни или професионалисти. Структурната модификация на дихидротестостерон не е подложена на ароматизиране и не проявява естрогенно или прогестогенна активност.

 

Анавар – е едно от лекарствата, които се препоръчват за релеф (за качествен растеж на мускулите, увеличаване на мускулната плътност и релеф), както и за увеличаване на издръжливостта и бързото възстановяване. Оксандролонът е сравнително безопасен стероид, в умерени дози, които не причинява значителни странични ефекти.

 

Оксандролон за спортиста

Активната съставка - оксандролон - е анаболен андрогенен с намалена активност (400% в сравнение с  тестостерон и анаболна и андрогенна активност 25%). Той действа бързо, но краткотрайно – полуживота му е 8-12 часа след поглъщане, затова винаги се приема на дневна база (по-висока доза може да бъде разделена на няколко пъти на ден).

 

Приложението на Oxandrolona Buen Poder може да се използва и като лечебно средство. Неговата активна съставка първоначално е била модифицирана за медицински цели, но бързо се забелязва от спортисти и в момента се радва на дълга история като спортен допинг.

Първото лекарство с подобен състав (във вид на таблетки, въз основа на същото активно вещество) е било освободено под името Anavar през 1964 г. и е назначен за компенсация на нарушен протеинов метаболизъм (дори се използва при лечение на HIV-инфектирани пациенти).

 

Ефектът на Анавара предизвиква анаболни процеси и потиска катаболните процеси, растежа на мускулите, загуба на мазнини, увеличава бързото възстановяване, увеличаване на спортните постижения, издръжливост и производителност.

По време на употребата в нивата на хормона на растежа се наблюдава растеж. Лекарството не е най-добрият избор за стероидни цикли за маса, защото той не допринася за по-бързо увеличаване на мускулната маса, както сустанон или анадрол, но придава чудесни резултати използван за релеф, когато не е толкова важен обема, а качеството на мускулите.

 

Възможни нежелани реакции Oxandrolona : чернодробна токсичност, намаляване на естествения тестостерон, високо кръвно налягане, главоболие, а понякога и загуба на апетит. Страничните ефекти от андрогенен характер, като акне или алопеция, в съответствие с препоръките не са наблюдавани, а естроген, прогестоген, задържане на течности или гинекомастия са изключени.

 

За подобряване на спортните успехи анаварът може да се препоръча дори и на жените. Това е един от сравнително безопасните стероиди за спортистки, които не са с висок риск от вирилизация. Дозите от 10 до 20 мг на ден са практически чисти, а по-опитните атлетки могат да го използват и във високи дози - 30-50 мг, без да се притесняват от загрубяване на гласа, промени в мъжки тип, хирзутизъм лицето / орган и други заболявания, свързани с телесната андрогенизация.

 

Как се приема Oxandrolona Buen Poder

Това е лекарство може да се препоръча на почти всички спортисти, независимо от тения опит, за да се постигне качествен растеж на мускулите, без задържане на вода, загуба на мазнини, увеличаване на издръжливостта и силата в кратък период от време.

 

Дозировката на Оксандролона за спортни цели се подбира индивидуално в зависимост от нивото и опита на един спортист. Средната доза обикновено - е 30-80 мг (3-8 таблетки) на ден. Един стероиден цикъл с оксандролон може ефективно да продължава 6 до 10 седмици.

Приемът на таблетките се извършва на дневна база, за да се поддържа висока концентрацията на веществото. Терапия след цикъл (тамоксифен или кломифен) е необходима за нормализиране на нивата на тестостерон и капсулиране на резултатите. Обикновено не се изисква приема на силни анти естрогени, като анастрозол, тестостерон бустери, местеролон или гонадотропин по време на цикъла.

 

Стероидът често се използва в комбинация с други стероиди, за да се постигне максимален ефект. Най-предпочитани са Туринабола, тренболон, болденон, тестостерон, станозолол, и други в зависимост от целта. Подробни препоръки за съставянето на стероиден цикъл лесно може да получите в нашия форум.  Готови стероидни цикли с оксандролон може да закупите от секция, - "Стероидни Цикли”. В тази секция са описани много ефективни комбинации в зависимост от целите за прием.

 

Oxandrolona Buen Poder: отзиви от клиенти

Подробни прегледи лесно могат да бъдат проучени в нашия форум. Там можете да се запознаете с опитни спортисти, които ще ви помогнат да изготвите вашия стероиден цикъл, и то напълно безплатно.

Ако вече сте използвали анавара на Buen Poder можете да оставите вашите коментари на страницата на продукта или във форума. Ако обобщим мненията за анавара, спортистите са предимно доволни от качеството на лекарството и видимите подобрения от процеса на използване – увеличаване на силата, намаляване на телесните мазнини. Обратната връзка от клиенти потвърждава информацията за относителната му безопасност, тоест странични ефекти не се наблюдават. Отзиви за Oxandrolona Buen Poder от клиенти са предимно положителни. Фармацевтичната компания Buen Poder е отдавна известна в спортната практика и има добра репутация.

 

Поръчка на Oxandrolona Buen Poder от онлайн магазин

Купуването на спортни стимуланти от нашия сайт е най-надеждният и в същото време прост процес. Голям избор на продукти – стероиди, анти естрогени, пептиди, които могат да бъдат закупени свободно. Изборът за поръчка на Оксандролон Buen Poder, може да бъде без капка съмнение, защото нашите стоки идват по възможно най-добрия начин. Ние си сътрудничим само с надеждни доставчици, а по възможност работим и директно с производителите.

 

За сигурността си при поръчка от Anabol.bg също не трябва да се притеснявате. Можете да поръчате Oxandrolona Buen Poder, с пълна анонимност. В магазина е инсталирана всеобхватна система за защита, - SSL-връзка, защити срещу DDoS-атаки. Вашата поверителна информация никога няма да попадне в неупълномощени лица - ние го гарантираме!

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: Анавар, Оксандролон, Анавар, Оксандролон, Oxandrolona, (Primus, Ray), таблетки, 10мг, Анавар, Oxandrolone (Primus Ray) 50 таблетки 10мг Анавар