Изчерпано количество
 • Trenacet (GEP) 10 ампули/100mg Trenbolone Acetate
 • Trenacet (GEP) 10 ампули/100mg Trenbolone Acetate
 • Trenacet (GEP) 10 ампули/100mg Trenbolone Acetate
 • Trenacet (GEP) 10 ампули/100mg Trenbolone Acetate
 • Trenacet (GEP) 10 ампули/100mg Trenbolone Acetate

Trenacet (GEP) 10 ампули/100mg Trenbolone Acetate

  Изчерпано количество
 • Trenacet (GEP) 10 ампули/100mg Trenbolone Acetate
 • Trenacet (GEP) 10 ампули/100mg Trenbolone Acetate
 • Trenacet (GEP) 10 ампули/100mg Trenbolone Acetate
 • Trenacet (GEP) 10 ампули/100mg Trenbolone Acetate
 • Trenacet (GEP) 10 ампули/100mg Trenbolone Acetate
 • Код на продукта: 10 ампули 1ml/100mg
 • Наличност: В НАЛИЧНОСТ
 • Цена: 62.00 лв

Trenaced от GEP – новоиновационен стероиден агент с активно вещество тренболон ацетат (мощен анаболен стероид със силно андрогенно бързо действие).


Продуктът се използва главно в областта на спорта най-вече от опитни спортисти: употребата му в стероидни цикли е за получаване на високо качество мускулна маса и увеличаване на силата.

 

Продуктът е произведен от известната фармацевтична компания в България  General European Pharmaceuticals (GEP). Продуктите от тази марка са много популярни сред българските спортисти и имат особено голямо търсене и увереност.

 

В новите препарати Gep Pharma предвижда система за защита срещу фалшифициране. Проверки по код, който се намира на кутията от продукта. Ако купувате продукти от нас GEP, проверете вашият продукт (тук - http://ge-pharma.net/?page_id=15)вие ще получите потвърждение за оригиналност на продукта.

 

 

Trenbolone Acetate GEP: свойства и ефекти

Активната съставка на лекарството е тренболон ацетат, нандролон с модифицирана версия с добавянето на ацетат естер, което му позволява да се разгражда по-бързо в сравнение с тренболон енантат и тренболон хекса. Имайте предвид, че този стероид първоначално е разработен за ветеринарна употреба (използван за повишаване на силата и укрепване на организма на животните).

 

 • Въпреки това, днес той е най-популярния в спорта, и всичко това благодарение на мощните му позитивни ефекти към спортисти.

 

Trenacet GEP - модерен продукт на базата на много мощна активна съставка, която се гордее с мощен анаболен индекс (400% от тестостерон) и висока андрогенна активност (200% от тестостерон). В същото време тя има достатъчно бързо действие (активност се усеща почти веднага след нанасяне), но не много дълго. Срок на действие - от 1 до 3 дни след последната инжекция.

 

 Поради тази причина, инжектирането се препоръчва да се определи всеки ден или през ден.

 

Trenacet от GEP - е стероид с множество положителни свойства, чрез който се постигат значителни подобрения в областта на спорта:

 

● Повишаване на чиста мускулна маса;

● Значително увеличение на производителността на енергия;

● Намалено съдържание на мазнини (излишната мазнина се изгаря, което се дължи на увеличеното производство на хормон на растежа);

 Намаляване на кортизола и увеличаване на IGF-1 нива;

● Повишаване на либидото по време на употреба.

 

Въпреки това, трябва да се знае, че Trenacet е мощен стероид, което означава, че може да се получат не само полезни, но също и някои странични ефекти, като например: високо кръвно налягане, загуба на сън, повишена агресивност или акне. Важно: Trenacet 100mg се препоръчва да се приема само от мъже, а жени, които обичат да се грижат за външния си вид обикновено не го използват.

 

И всичко това заради значителната андрогенна активност на лекарството, която може да доведе до вирилизация (задълбочаване на глас, промени във формата на тялото, окосмяване по лицето и тялото). И нещо много важно: съхранението на този и на други подобни фармакологични средства трябва да се извършва в тъмното и напълно сухо място; сигурно скрито от деца и домашни любимци.

 

Как се използва Trenbolon Acetat GEP

Тренболонът ацетат в спорта се използва най-често за покачване на мускулна маса лишена от излишна вода и мазнини, както и за подобряване на издръжливостта при професионални аеробни атлети.


 • Препоръчителната доза Trenacet за мъже е 50-100 (75) мг през ден.


Необходимостта от често инжектиране (дозиране) се дължи на краткотрайния ефект на лекарството.

 

Неговият активен живот в организма е 1-3 дни. Също така имайте предвид, че един стероиден цикъл с тренболон ацетат трае средно около осем пълни седмици.

 

Важно: Цикъл с тренболон почти не се употребява солово. В повечето случаи, почти винаги се комбинира с други стероидни агенти евентуално, за да се получат по-добри резултати. С какви анаболни стероиди може да се комбинира?


Окончателният избор трябва да се основава на обективния спортист, неговият опит и финансови възможности.

 

 Приемът на тренболон ацетат + тестостерон пропионат + Туринабол е добър вариант за спортисти, които искат да постигнат растеж на качествена мускулна маса. Стероидите се прилагат при конвенционалните дози: 75 мг Trenbolone на ден, 100 мг тестостерон пропионат през ден и 40 мг на ден Turinabol. Продължителност на цикъла - 8 седмици, след това задължително се използва Прегнил или Кломифен Цитрат.

 

 На свой ред, комбинираната употреба на Trenacet GEP + тестостерон пропионат и станозолол може да се препоръча на спортистите, които искат да подобрят силата и издръжливостта. Режимът на дозиране е както следва: 50 мг тренболон на ден, 100 мг тестостерон на ден и 40 мг на ден на стромба.

 

 • След стероидни цикъл трябва да се използват препарати като тамоксифен, който може да закупите от обикновена аптека напълно свободно.

 

Тук ще добавим, че ако искате да правите цикъл с параболан и не знаете с какво и как да го използвате, тогава трябва да посетите нашия форум. Там работят, истински професионалисти в тази област (майстор на спорта по вдигане на тежести, спортна лекар, треньор по културизъм).

 

Мнения и коментари за Тренболон Ацетат GEP

В интернет съществуват много мнения относно параболан, но отзиви точно за този продукт може да намерите в нашия форум.


Там никога не липсва информация, защото сме събрали богата база данни, която описва цялата ни гама предлагани продукти. Прегледите за Trenacet GEP първо казват, че това е доста силен анаболен и андрогенен стероид. За начинаещи се препоръчва използването на по-леки стероидни препарати, с които те ще бъдат в състояние да постигнат отлични резултати.

 

Според изявленията, дейността му се усеща почти веднага след прилагането, а до края на цикъла се постига ясно изразено развитие на спортните постижения, увеличаване на силата и качеството на мускулите. Спортисти, които вече са приемали този анаболен стероид могат да оставят техните коментари на страницата в магазина или във форума.

 

Вашето мнение е важно за други спортисти, които искат да направят правилния избор и да придобият необходимото ефективно лекарство.

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: Параболан, , Тренболон, Параболан, Тренболон, Trenacet, (GEP), ампули/100mg, Trenbolone, Acetate, Trenacet (GEP) 10 ампули/100mg Trenbolone Acetate