Trenacet (GEP) 10 ампули/100mg Trenbolone Acetate

  • Код на продукта: 10 ампули 1ml/100mg
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 62.00 лв

Trenaced от GEP – новоиновационен стероиден агент с активно вещество тренболон ацетат (мощен анаболен стероид със силно андрогенно бързо действие). Лекарството се използва главно в областта на спорта най-вече от опитни спортисти: употребата му в стероидни цикли е за получаване на високо качество мускулна маса и увеличаване на силата.

 

Продуктът е произведен от известната фармацевтична компания в България  General European Pharmaceuticals (GEP). Продуктите от тази марка са много популярни сред българските спортисти и имат особено голямо търсене и увереност.

 

В новите препарати Gep Pharma предвижда система за защита срещу фалшифициране. Проверки по код, който се намира на кутията от продукта. Ако купувате продукти от нас GEP, проверете вашият продукт (тук - http://ge-pharma.net/?page_id=15)вие ще получите потвърждение за оригиналност на продукта.

 

 

Trenbolone Acetate GEP: свойства и ефекти

Активната съставка на лекарството е тренболон ацетат, нандролон с модифицирана версия с добавянето на ацетат естер, което му позволява да се разгражда по-бързо в сравнение с тренболон енантат и тренболон хекса. Имайте предвид, че този стероид първоначално е разработен за ветеринарна употреба (използван за повишаване на силата и укрепване на организма на животните).

 

Въпреки това, днес той е най-популярния в спорта, и всичко това благодарение на мощните му позитивни ефекти към спортисти.

 

Trenacet GEP - модерен продукт на базата на много мощна активна съставка, която се гордее с мощен анаболен индекс (400% от тестостерон) и висока андрогенна активност (200% от тестостерон). В същото време тя има достатъчно бързо действие (активност се усеща почти веднага след нанасяне), но не много дълго. Срок на действие - от 1 до 3 дни след последната инжекция.

 

Поради тази причина, инжектирането се препоръчва да се определи всеки ден или през ден.

 

Важно: Trenacet от GEP - е стероид с множество положителни свойства, чрез който се постигат значителни подобрения в областта на спорта:

 

● Повишаване на чиста мускулна маса;

● Значително увеличение на производителността на енергия;

● Намалено съдържание на мазнини (излишната мазнина се изгаря, което се дължи на увеличеното производство на хормон на растежа);

 Намаляване на кортизола и увеличаване на IGF-1 нива;

● Повишаване на либидото по време на употреба.

 

Въпреки това, трябва да се знае, че Trenacet е мощен стероид, което означава, че може да се получат не само полезни, но също и някои странични ефекти, като например: високо кръвно налягане, загуба на сън, повишена агресивност или акне. Важно: Trenacet 100mg се препоръчва да се приема само от мъже, а жени, които обичат да се грижат за външния си вид обикновено не го използват.

 

И всичко това заради значителната андрогенна активност на лекарството, която може да доведе до вирилизация (задълбочаване на глас, промени във формата на тялото, окосмяване по лицето и тялото). И нещо много важно: съхранението на този и на други подобни фармакологични средства трябва да се извършва в тъмното и напълно сухо място; сигурно скрито от деца и домашни любимци.

 

Как се използва Trenbolon Acetat GEP

Тренболонът ацетат в спорта се използва най-често за покачване на мускулна маса лишена от излишна вода и мазнини, както и за подобряване на издръжливостта при професионални аеробни атлети. Препоръчителната доза Trenacet за мъже е 50-100 (75) мг през ден. Необходимостта от често инжектиране (дозиране) се дължи на краткотрайния ефект на лекарството.

 

Неговият активен живот в организма е 1-3 дни. Също така имайте предвид, че един стероиден цикъл с тренболон ацетат трае средно около осем пълни седмици.

 

Важно: Цикъл с тренболон почти не се употребява солово. В повечето случаи, почти винаги се комбинира с други стероидни агенти евентуално, за да се получат по-добри резултати. С какви анаболни стероиди може да се комбинира? Окончателният избор трябва да се основава на обективния спортист, неговият опит и финансови възможности.

 

Приемът на тренболон ацетат + тестостерон пропионат + Туринабол е добър вариант за спортисти, които искат да постигнат растеж на качествена мускулна маса. Стероидите се прилагат при конвенционалните дози: 75 мг Trenbolone на ден, 100 мг тестостерон пропионат през ден и 40 мг на ден Turinabol. Продължителност на цикъла - 8 седмици, след това задължително се използва Прегнил или Кломифен Цитрат.

 

На свой ред, комбинираната употреба на Trenacet GEP + тестостерон пропионат и станозолол може да се препоръча на спортистите, които искат да подобрят силата и издръжливостта. Режимът на дозиране е както следва: 50 мг тренболон на ден, 100 мг тестостерон на ден и 40 мг на ден на стромба.

 

След стероидни цикъл трябва да се използват препарати като тамоксифен, който може да закупите от обикновена аптека напълно свободно.

 

Тук ще добавим, че ако искате да правите цикъл с параболан и не знаете с какво и как да го използвате, тогава трябва да посетите нашия форум. Там работят, истински професионалисти в тази област (майстор на спорта по вдигане на тежести, спортна лекар, треньор по културизъм).

 

Мнения и коментари за Тренболон Ацетат GEP

В интернет съществуват много мнения относно параболан, но отзиви точно за този продукт може да намерите в нашия форум.

Там никога не липсва информация, защото сме събрали богата база данни, която описва цялата ни гама предлагани продукти. Прегледите за Trenacet GEP първо казват, че това е доста силен анаболен и андрогенен стероид. За начинаещи се препоръчва използването на по-леки стероидни препарати, с които те ще бъдат в състояние да постигнат отлични резултати.

 

Според изявленията, дейността му се усеща почти веднага след прилагането, а до края на цикъла се постига ясно изразено развитие на спортните постижения, увеличаване на силата и качеството на мускулите. Спортисти, които вече са приемали този анаболен стероид могат да оставят техните коментари на страницата в магазина или във форума.

 

Вашето мнение е важно за други спортисти, които искат да направят правилния избор и да придобият необходимото ефективно лекарство.

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: Параболан, , Тренболон, Параболан, Тренболон, Trenacet, (GEP), ампули/100mg, Trenbolone, Acetate, Trenacet (GEP) 10 ампули/100mg Trenbolone Acetate