Изчерпано количество
 • Trenbolone Acetate (Primus Ray) 10 ампули 100mg/ml
 • Trenbolone Acetate (Primus Ray) 10 ампули 100mg/ml
 • Trenbolone Acetate (Primus Ray) 10 ампули 100mg/ml
 • Trenbolone Acetate (Primus Ray) 10 ампули 100mg/ml
 • Trenbolone Acetate (Primus Ray) 10 ампули 100mg/ml

Trenbolone Acetate (Primus Ray) 10 ампули 100mg/ml

  Изчерпано количество
 • Trenbolone Acetate (Primus Ray) 10 ампули 100mg/ml
 • Trenbolone Acetate (Primus Ray) 10 ампули 100mg/ml
 • Trenbolone Acetate (Primus Ray) 10 ампули 100mg/ml
 • Trenbolone Acetate (Primus Ray) 10 ампули 100mg/ml
 • Trenbolone Acetate (Primus Ray) 10 ампули 100mg/ml
 • Код на продукта: 10 ампули 1ml/100mg
 • Наличност: НЯМА НАЛИЧНОСТ
 • Цена: 88.00 лв

Trenbolone Acetate се отнася в групата от мощни анаболни стероиди, той позволява на един атлет да постигне ясно изразено повишаване на спортните постижения, и увеличаване на максимална „чиста” мускулна маса. Неговият ефект се изразява като изгаря мазнините в тялото, като стимулира синтеза на хормона на растежа, и повишава нивото на IGF в организма (до двеста процента).

 

Полуживотът на Trenbolone Primus Ray (тренболон ацетат) не е висок, а странични ефекти, при спазване на препоръчителните дози не са чести и обикновено са лесно предотвратими със спомагателни продукти (анти-естрогени). След прилагане този продукт се открива в организма в продължение на 6-7 седмици.

 

Това е оригинален анаболен стероид от ново поколение произведен от компания Primus Ray, която е предвидила система за защита срещу фалшифициране. За проверка на произхода на оригиналния стероид отидете на официалния сайт на производителя (въведете кода тук - http://primusray.com/verification.html), за да се уверите дали вашият продукт е оригинален.

 

 

Trenbolone Acetate Primus Ray: Описание

Стероидът има силно анаболна и андрогенна активност (400% и 200%, съответно, спрямо анаболната и андрогенна активност на тестостерон). Основното действие на този продукт (ветеринарен) е насочено към оптимизиране на мускули при едър рогат добитък. Впоследствие, по-заинтересованите представители на спорта откриват светлина в този продукт и започват да го използват като допинг агент. (Щангисти, Културисти, Силови Три бойци и т.н.).

 

Тренболон Ацетат PRL се използва за сушене (релеф) и увеличаване на експлозивната сила, както и увеличаване на издръжливостта при спортисти. Тренболон (Параболан) намалява нивата на кортизол по време на цикъла, което помага за намаляване на катаболните процеси, и повишава сексуалната активност (повишено либидо).

 

Самите молекули на активната съставка на лекарството са модификация на стероида нандролон, който е прикрепен към ацетат естер. Това е един от най-популярните тренболонови естери, които позволяват в най-кратки срокове да се постигне силен напредък в спортните постижения. Параболан е най-добрия избор при подготовка за състезание, ако не ви е страх от допинг тестове.

 

Инструкциите за инжектиране на Trenbolone Acetate (Primus Ray), са публикуван във форума, там също се коментира, че тренболон ацетат има липса на токсичност към черния дроб и не ароматизира. Ацетат естер е активен в тялото 1-3 дни след инжектирането, като постепенно се разлагат ензими като липаза.

 

Цената на тренболон не е ниска, но от гледна точка на цена / качество си заслужава далече повече от други подобни продукти. Това е един от най-ефективните анаболни стероиди, за покачване на качествени мускули и сила, без опасност от ароматизация. Това означава, че той е лишен от тези често срещани странични ефекти на стероиди като гинекомастия и натрупване на течност.

 

Спортистите често го използват в комбинация със стромба или болденон, за да се постигнат по-големи резултати в растежа на чиста мускулна маса. Такива комбинации са изключително ефективни и в същото време са относително безопасни.

 

Параболан - едно добро решение за опитни спортисти, но трябва да се запомни, че стероида силно намалява производството на тестостерон.

 

Как да приемате Trenbolone Acetate PRL?

Използването на тренболон ацетат е предимно от мъже заради високата му андрогенна активност. Приемът от жени, дори в минимални дози, обикновено не се препоръчва поради риск от симптоми на вирилизация.

 

Дозировка Тренболон Ацетат PRL за мъжете обикновено е от 50 до 100 мг на ден, за да се поддържа висока концентрация на активното вещество в кръвта. Ако вашия стероиден цикъл надвишава 6 седмици е необходимо да бъдат включени анти-естрогени като местеролон (Proviron) или гонадотропин (Прегнил). Така ще се избегнат сериозните нежелани реакции, свързани с намалена продукция на тестостерон.

 

По-опитните спортисти могат да започнат с 50 мг дневно, или 100 мг през ден. За начинаещи се препоръчва да се започне с малка доза от стероида, за да се тества реакцията на организма и да се гарантира добра поносимост.

 

Trenbolone Acetate PRL при използване самостоятелно също се представя много добре, но също той добре се вписва при употреба и с други анаболни стероиди при ефективна комбинация са релеф или маса. Най-популярните комбинации са със: Strombafort, Boldenon, Testosteron Propionat, Turinabol или Anavar. Често най-вече се комбинира с дълго действащи анаболни и андрогенни стероиди като удължени тестостеронови естери.

 

Мнения за Trenbolone Acetate Primus Ray

Тази активна съставка е широко разпространена сред спортистите. Атлети, които предприемат стероиден цикъл с параболан покачват до 10 кг висококачествена мускулна маса за 8 седмици, като същевременно се поддържа плътност и изразен релеф (мазнините се изгарят, течност не се натрупва).

 

Коментари за Тренболон Ацетат в интернет (или в нашия форум), е лесно да бъдат открити. В нашия форум опитни спортисти споделят опита си от приема на анаболни стероиди от различни фармацевтични компании, като общуват помежду си и същевременно помагат на начинаещите.

 

Така че, ако не сте сигурни дали да използвате Тренболона на ПРЛ изявленията за него от специализирани консултации несъмнено ще ви помогнат да вземете правилното решение. Многобройни мнения за Тренболон Ацетат ПРЛ са положителни. Те разкриват, че в краткосрочен план бързо може да се изгорят мазнините да се увеличи силата и издръжливостта, като същевременно се наблюдава и количествен растеж на мускулна маса.

 

Trenbolone Acetate: Цена

Както всеки един тренболонов естер Trenbolone Acetate PRL е скъп, така че не всеки може да си позволи. Но е важно да се помни, че тренболон е продукт с високо качество и голяма сила, така че не може да бъде евтин. Ако попаднете на онлайн магазин, в които има подозрително ниски цени, не бързайте да се радвате. Най-вероятно там се продават фалшиви продукти с лошо качество.

 

В нашия онлайн магазин цена за Тренболон Ацетат е максимално достъпна за клиента. Ние можем да си позволим най-долната граница, защото ние работим директно с производителите или техните представители. В допълнение, може да намалите вашите разходи при поръчка на анаболни стероиди с нашата система за отстъпки. При поръчка на определена сума, може да получите отстъпки или бонуси - подарък или безплатна доставка.

 

Къде да купя Trenbolone Acetate от Primus Ray Laboratories?

Можете да бъдете сигурни, че поръчката от Anabol.bg е надеждна, изгодна и безопасна. Ние не сме за първа година на пазара, и ние знаем как да изпълняваме задълженията си за радост на клиентите. Промоции, отстъпки и бонуси са активни и за потребителите на форума.

 

Плащане чрез наложен платеж по куриерска фирма на практика гарантира анонимността на паричните преводи. Личните данни на клиентите са защитени чрез интегрирана система за сигурност (SSL-връзка).

 

Цикълът с Trenbolone Acetete ще ви гарантира бърз растеж и високо качество на мускулите, увеличаване на издръжливостта, силата и релефа!

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: , Trenbolone, Acetate, (Primus, Ray), ампули, 100mg/ml, Trenbolone Acetate (Primus Ray) 10 ампули 100mg/ml