Testo Depot Omega Meds - Тестостерон 10 ампули

  • Код на продукта: 10 ампули по 250мг в 1 мл
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 79.00 лв

Testo Depot - е стероид, който има силни и дълготрайни положителни ефекти, които се проявяват по време на прием.

 

  • Произведен от фармацевтична компания Omega Meds.

 

Основната област, където се използва този продукт е спортът. Атлети от дисциплини като вдигане на тежести, бодибилдинг, бойни спортове, и така нататък, го използват за покачване на мускулна маса, както и за да се увеличи силата и издръжливостта.

 

Описание Тестостерон Енантат от Омега Медс

Активната съставка на продукта Testo Depot е тестостерон енантат. Тя е естер на естествения тестостерон, надарен със силен анаболен и андрогенен ефект, също така може и да се похвали с дългия престой в организма.

 

На пазара от фармацевтични продукти тестостерон енантат се появява в средата на 20 век. Той беше първият бавнодействащ стероид на маселена основа, които се продаваше с голям интерес първо в западните страни като Германия и Франция. В наши дни, популярността му не е намаляла и продължава да бъде един от най-любимите стероиди за спортисти за покачване на чиста мускулна маса.

 

 Ако опишем подробно качеството на тестостерон енантат, първото нещо, което си струва да се отбележи е, че функцията му на престой в тялото е много голяма - до 15 дни, и неговата анаболно андрогенна дейност е равна на сто процента на ендогенен тестостерон.

 

 

Във всичко това Тестостерон Енантат проявява различни положителни ефекти и качества, които са полезни не само в спортната практика, но и в областта на медицината:

 

● Голямо увеличаване на мускулната маса

● Бързото нарастване на силата

● Подобряване на ставната функция, поради натрупването на вода

● Силен ефект на изпомпване

● Бързо стимулиране и възстановяване на организма

● Увеличава общата жизненост

 

Стероиден цикъл с Testo Depot Omega Meds

Този стероид често се използва за покачване на чиста мускулна. Това означава, че в повечето случаи основната му цел е максимално увеличаване на мускулите. Освен това, използването му може да се проведе в соло или в комбинация, за значително подобряване на ефективността в края на цикъла.

 

 Така че, за да получите по-голяма мускулна маса от TESTO DEPOT Omega Meds (тестостерон енантат) може да бъде комбиниран с използването на Метан, нандролон, параболан или анавар GEP.

  

Например, голяма популярност в спортните среди се развива цикъл с тестостерон енантат и Naposim.

 

● Дозировката, е както следва: първа седмица - 500 мг тестостерон енантат и 40 мг Метан ( Напосим или Данабол Балкан Фарма). На изхода от цикъла (8-10 седмици) се използва станозолол по 30 мг на ден, и за свеждането до минимум на странични ефекти - Proviron Bayer (обикновено по 50 мг, като се започне от първата седмица) или 10 мг Tamoxifen.

 

От друга страна, за значителното увеличаване в силата и за подобрение на мускулите може да се комбинира с оксандролонвинстрол или тестостерон пропионат. Например, тестостерон енантат в количество от около 250-500 мг на седмица и Winstrol - 50-100 мг дневно / през ден.

 

Като цяло, препоръчваната доза за употреба Тестостерон енантат от Омега Медс - е 250 до 500 мг на седмица. Такива дози са достатъчни за осезаемо нарастване на мускулната сила и обем. Поставянето на инжекцията трябва да бъде с честота веднъж седмично, например, всяка сряда. Средната продължителност на цикъла, в който участва тестостерон енантат, да не надвишава 4-8 седмици.

 

● Важно: концентрацията на активното вещество на този анаболен стероид е 250 мг в мл. Това означава, че ако използвате препоръчваните дози Testo Depot са една или две ампули на седмица.

 

 

 

 

Също така имайте предвид, че ако искате да научите всички нюанси от използването на такива стероиди можете да посетите нашия форум. Във форума можете да задавате въпроси и да получите разумен съвет от нашите квалифицирани консултанти (опитен треньор по културизъм практикуващ спортен лекар и други специалисти).

 

Отзиви и мнения за Testo Depot

Въпреки факта, че тестостерон енантат е в голямо търсене в спортна практика, трябва да знаете, че едно лекарство на базата на друго със същото име не значи, че са еднакви.

 

Въпреки това, ние имаме решение:  Посетете форума Anabol.bg, където лесно можете да намерите отзиви за тестостерон енантат и много други фармакологични наименования с активната съставка тестостерон енантат. Там можете свободно да общувате помежду си и да споделяте идеи, и следователно липса на подходяща и полезна информация да не съществува.

 

След като прегледате прегледи за Тестостерон на Омега, можете да стигнете до извод, че той е ефективен фармакологичен продукт за покачване на чиста мускулна. В действителност, той може също да увеличи темповете на сила, да повиши тонуса, енергията, което води до изпомпване и растеж на мускулите.

 

Така че, ако искате да повишите ефективността на цикъла, можете да комбинирате ефективно лекарството с други анаболни и андрогенни препарати. Например, за да получите по-добри мускули и сила може да го използва заедно със Stanover, ако целта ви е само покачване на тегло, трябва да се комбинира с дека, метан, и така нататък.

 

 

Каква е цената на Тестостерон Енантат от Омега и от къде да го закупя?

Спортистите, които вече са закупували стероиди знаят, че в обикновените аптеки не се продават лекарства в тази категория. Това означава, че в момента не можете да намерите, камоли да си купите нещо подобно. Но не се притеснявайте, защото в нашия сайт, можете свободно и безопасно да поръчате почти всеки спортен стимуланти ако имате нужда, като анаболен хормон на растежа, пептиди, анти-естрогени или витамини.

 

По-специално, ако сте решили да си купите тестостерон енантат, не е нужно да се притеснявате за безопасността на вашата поверителна информация. В нашия сайт е надеждно инсталиран SSL-Connect, която гарантира 100% анонимна работа. Докато продавачите в "FaceBook" или "Skype" не се грижат за безопасността на своите клиенти, който са изложени на риск от изтичане на лична информация.

 

Но надеждност не се ограничава само само от анонимната поръчка. В края на краищата, ние също се грижим за безопасността на вашите покупки: ако поръчате тестостерон енантат от нашия магазин, поръчката ще бъде внимателно опакована, увита в хартия и се запечатва със самозалепваща се лента, която ще осигури максимална защита срещу щети.

 

Но всичко може да се случи, ако куриерите не си свършат работата, тогава бъдете сигурни, че ние ще заплати м обезщетение, или ще изпратим пратката отново с компенсиране на всички продукти.

 

Но това, какво гарантира, че лекарството е истински? Нашата гаранция - е нашата репутация. Запознайте се с мнения в нашата група в "FB", прочетете ревюта оставени във форума, комуникираите с хора направили покупка от магазина ни, и бъдете сигурни, че ние работим най-добре.

 

 

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: тестостерон енантат, omega meds